Kvalitní řeznické nože

59 položek celkem
Cleaver 1
ZDARMAZDARMA
2 264 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom HezHen z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B1Z-1
image 2021 08 26T08 24 44 816Z
ZDARMAZDARMA
2 660 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom HezHen z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B30-1
Cleaver 1a
835 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom HezHen z kvalitní nerezové oceli. Je vhodný pro krájení a sekání masa,...

Kód: YM3L-18
Nůž a sekáček SWITYF CLEAVER OK (7")
ZDARMAZDARMA
1 825 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom Swityf z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: OK-1
Cleaver 1
ZDARMAZDARMA
2 180 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom XinZuo z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B13H-1
Cleaver 01
ZDARMAZDARMA
2 168 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom XinZuo z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B1H-1
Cleaver 1
ZDARMAZDARMA
2 298 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom XinZuo z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B1R-1
Santoku B1Z 1
ZDARMAZDARMA
1 592 Kč

Japonský profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je...

Kód: B1Z-3
Santoku 01
624 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z kvalitní německé oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B2-3
1a
898 Kč

Nůž z rukou řemeslných mistrů Xituo z kvalitní ručně kované a pálené oceli. Tato menší verze klasického...

Kód: SG88015
Chef B1Z 1
ZDARMAZDARMA
1 454 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B1Z-2
Chef 01
624 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z kvalitní německé oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B2-2
Nahoru
Další produkty

Každý řezník potřebuji pro svoji každodenní práci kvalitní nůž. Ty naše toto kritérium beze zbytku splňují. Profesionál se na ně prostě může spolehnout! Jedná se o nože a nástroje, které nejčastěji při své práci používají řezníci. Ti potřebují sekat kosti, chrupavky a šlachy, vykošťovat neboli oddělovat maso od kosti, krájet větší kusy masa, tzv. fláky, či zpracovat velké porce v rychlém čase. Potřebují mít kvalitní a ostré nástroje, takže používají ocílku či brousek. O svoje nože řádně pečují.