Kvalitní řeznické nože

86 položek celkem
Cleaver 1
ZDARMAZDARMA
2 264 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel – s tímhle nasekáte vážně cokoliv.

Kód: B1Z-1
Cleaver 01
752 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel – s tímhle prémiovým sekáčkem nasekáte vážně cokoliv.

Kód: B2-17
Cleaver 1
779 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel – s tímhle prémiovým sekáčkem nasekáte vážně cokoliv.

Kód: B2-18
image 2021 08 26T08 24 44 816Z
ZDARMAZDARMA
2 660 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel – s tímhle nasekáte vážně cokoliv.

Kód: B30-1
Nůž a sekáček Hezhen® Cleaver B30R (6,8")
ZDARMAZDARMA
3 296 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel – s tímhle nasekáte vážně cokoliv.

Kód: B30R-1
Cleaver 1a
784 Kč

Ručně broušené ostří a čepel – s tímhle menším prémiovým sekáčkem nasekáte vážně cokoliv.

Kód: YM3L-17
Cleaver 1a
835 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel – s tímhle prémiovým sekáčkem nasekáte vážně cokoliv.

Kód: YM3L-18
Nůž a sekáček Swityf® Cleaver GK (7")
ZDARMAZDARMA
2 277 Kč

Ručně broušené ostří z damaškové oceli a robustní čepel – s tímhle nasekáte vážně cokoliv.

Kód: GK-1
4a
ZDARMAZDARMA
2 226 Kč

Ručně broušené ostří z damaškové oceli a robustní čepel – s tímhle nasekáte vážně cokoliv.

Kód: LK-1
Nůž a sekáček Swityf® Cleaver MX (7")
891 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel – s tímhle prémiovým sekáčkem nasekáte vážně cokoliv.

Kód: MX-1
Nůž a sekáček Swityf® Cleaver OK (7")
ZDARMAZDARMA
1 825 Kč

Ručně broušené ostří z damaškové oceli a robustní čepel – s tímhle nasekáte vážně cokoliv.

Kód: OK-1
Nůž a sekáček Swityf® Cleaver ZK (7")
ZDARMAZDARMA
1 837 Kč

Ručně broušené ostří z damaškové oceli a robustní čepel – s tímhle nasekáte vážně cokoliv.

Kód: ZK-1
Nahoru
Další produkty

Každý řezník potřebuji pro svoji každodenní práci kvalitní nůž. Ty naše toto kritérium beze zbytku splňují. Profesionál se na ně prostě může spolehnout! Jedná se o nože a nástroje, které nejčastěji při své práci používají řezníci. Ti potřebují sekat kosti, chrupavky a šlachy, vykošťovat neboli oddělovat maso od kosti, krájet větší kusy masa, tzv. fláky, či zpracovat velké porce v rychlém čase. Potřebují mít kvalitní a ostré nástroje, takže používají ocílku či brousek. O svoje nože řádně pečují.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení