Nůž a sekáček Xinzuo® Cleaver B1H (7")

Kód: B1H-1
2 168 Kč 1 791,74 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Gravírování
Položka byla vyprodána…

Ručně broušené ostří a robustní čepel – s tímhle nasekáte vážně cokoliv.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Když je sekáček nabroušený

... tak je to radost. O to větší, když se to dělá ručně. Dohlídne se tak na sebemenší detail, a vy tak si tak při sekání můžete být jistí. Rozměrná čepel a ostří z damaškové oceli se hodí téměř na všechno. Nejvíc se ale využívá na porcování větších kusů masa. Projede jím totiž jako po más(l)e.

S nožem Xinzuo® Cleaver B1H (7"):

  • nasekáte jakoukoliv zeleninu na jemné nudličky či kousky.
  • v podstatě namelete bylinky i kousky vařeného masa.
  • naporcujete nebo naplátkujete velké kusy masa.
  • naklepete maso nebo rozbijete krunýř pomocí masivní páteře čepele.
  • nadrtíte česnek díky jeho široké čepeli.

kulata_reklama

Ostrost se skrývá v detailu

A to v Xinzuo® moc dobře ví. Proto je každý nůž ručně opracovaný a taky broušený. Díky tomu se vám do ruky vždy dostane originál. Skutečně ostrý originál.

Kulatá rukojeť z pakka dřeva perfektně padne do ruky a zabraňuje sklouznutí prstů. Jednoltivé dřevěné pláty se do sebe pod velkým tlakem laminují. Závěrečné opracování zamezuje pohlcování pachů i vlhkosti. Díky tomu všemu je pakka rukojeť odolná a pevná. A navíc nádherně vypadá. Barva je různá – od světlé až po čokoládově tmavou. Vždycky záleží na tom, jaká dřeva se pro výrobu použijí. A jak se nakonec poskládají.

Cleaver_1

... a taky damaškové oceli

Díky typické kresbě ji poznáte na první pohled. Skládá se z mnoha vrstev, které se překládají a do sebe postupně kovají. Zkušení nožíři jsou schopni „vymalovat“ čepel přesně tak, jak chtějí. A k těm se řadí i mistři z manufaktury Xinzuo®. Navíc při výrobě využívají nejmodernější tepelně vakuové zpracování, které dodává damašku (ne)skutečnou odolnost a pevnost. Takže vydrží generace.

Cleaver_4

Pocta tradici i vynalézavosti

Manufaktura Xinzuo® má za sebou už víc než 20 let. S ničím ale nechvátají. Ví totiž, že precizní zpracování chce svůj čas. Mistrně ovládnuté řemeslo spojují s inovativními postupy a neustále posouvají možnosti. Vždy však s respektem k tradici.

A není divu. Pochází totiž z čínského Yangjiang přezdívaného „město nožů“. Po staletí se tu zkušenosti předávají z generace na generaci. Se vším, co k takovému řemeslu patří. Právě proto jsou nože Xinzuo® ručně opracované. Protože jsou mistři na svůj původ hrdí. A protože chtějí, aby místní byli naopak hrdí na ně.

Parametry nože Xinzuo® Cleaver B1H (7")

Jádro čepele:  10Cr15CoMoV* 
Složení damaškové oceli: 66 vrstev oceli 316L
Tvrdost oceli: 60 ± 2 rockwella
Stupeň ostrosti: 6 až 8 N
Tloušťka čepele:  2,4 mm
Materiál rukojeti: pakka wood
Prvky rukojeti: hladká a kulatá
Hmotnost: 335 g

Složením odpovídá japonské oceli VG-10. Obsažený chrom zajišťuje pevnost, kobalt a vanad řezivost, molybden je antikorozní

rozmery

Luxusní dárkové balení

Profesionální nůž Xinzuo® Cleaver B1H si zaslouží pořádný obal. Přijde vám tak v originální dárkové krabičce. Spolu s ním dostanete i certifikát potvrzující jeho pravost a kvalitu.

TIP: Pokud budete chtít v budoucnu nůž nabrousit, zašlete nám ho zpět v původní krabici. Ta totiž nejen dobře vypadá, ale také nůž chrání. Takže se noži při přepravě nic nestane.

ukazka-krabicky

Aby ostří mělo pořád(ný) říz, tak ho:

  • nikdy neumývejte v myčce na nádobí.
  • nenechávejte špinavý. Po použití ho rovnou umyjte a osušte
  • nepoužívejte na extrémně tvrdé potraviny (jako jsou mražená jídla a kosti).
  • nepoužívejte k páčení a zbytečně ho neohýbejte.
  • chraňte před nárazy a pády. 
  • ukládejte na bezpečné místo. 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Damaškové nože, Řeznické nože, Nože Cleaver, Profesionální řeznické nože, Kvalitní řeznické nože, Nože na ryby, Nože na zeleninu, Nože Xinzuo, Nože na bylinky, Japonské kuchyňské nože, Japonské kuchyňské damaškové nože, Japonské nože Xinzuo, Sekáček na maso, Sekáček na ryby, Sekáček na zeleninu, Sekáček na bylinky, Řeznické sekáčky, Japonské sekáčky, Japonské nože HEZHEN, Japonské nože SWITYF, Japonské nože Xituo, Kuchyňské nože na maso Hezhen, Kuchyňské nože na maso Xinzuo, Kuchyňské nože na maso Swityf, Kuchyňské nože na maso Xituo, Kuchyňské nože na maso Damano, Kuchyňské nože na ryby Hezhen, Kuchyňské nože na ryby Xinzuo, Kuchyňské nože na ryby Swityf, Kuchyňské nože na ryby Xituo, Kuchyňské nože na ryby Damano, Kuchyňské nože na zeleninu Hezhen, Kuchyňské nože na zeleninu Xinzuo, Kuchyňské nože na zeleninu Swityf, Kuchyňské nože na zeleninu Xituo, Kuchyňské nože na zeleninu Damano, Kuchyňské nože na ovoce Xinzuo, Kuchyňské nože na sýry Xinzuo, Kuchyňské nože na pečivo Xinzuo, Kuchyňské nože na filetování Hezhen, Kuchyňské nože na filetování Xinzuo, Kuchyňské nože na filetování Swityf, Kuchyňské nože na filetování Xituo, Kuchyňské nože na filetování Damano, Kuchyňské nože na špikování Xinzuo, Kuchyňské nože na okrajování Xinzuo, Kuchyňské nože na zdobení Xinzuo, Kuchyňské nože na steaky Xinzuo, Kuchyňské nože na vykošťování Xinzuo, Kuchyňské nože na bylinky Hezhen, Kuchyňské nože na bylinky Xinzuo, Kuchyňské nože na bylinky Swityf, Kuchyňské nože na bylinky Damano, Kuchyňské nože na šunku Xinzuo, Kuchyňské nože na sushi Xinzuo, Kuchyňské nože sashimi Xinzuo, Sekáčky Cleaver
Záruka: 3 roky
Značka: Xinzuo
Série: XINZUO B1H
Typ nože: Cleaver, řeznické, Japonské
Použití nože: maso, ryby, zelenina, filetování, sekání, bylinky
Materiál rukojeti: Pakka
Materiál nože: Damašková ocel
Délka čepele: 151 - 200 mm
Broušení: oboustranné
Doporučené umístění gravíru: u rukojeti dole
Položka byla vyprodána…
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
R Avatar autora | 3.11.2021
Špičkový výrobek, který předčil mé očekávání. Ze strany dodavatele velmi dobrá komunikace a pomoc při výběru. Doporučuji a budu se vracet pro další.
5
RM Avatar autora | 12.6.2021
????????????????

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: