Nůž a sekáček XINZUO CLEAVER B27S (7,8")

1 781 Kč 1 471,90 Kč bez DPH
Skladem (10 ks)
Gravírování
Můžeme doručit do:
20.10.2021

Profesionální nůž a sekáček v jednom XinZuo z třívrstvé speciální oceli. Je vhodný pro krájení a sekání masa, zeleniny a bylinek. Dokonale ostrý a dobře padnoucí do ruky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Robustní, odolný, extrémně ostrý

Kuchařský profesionální nůž XinZuo CLEAVER vás okouzlí působivým designem a tou nejvyšší kvalitou. Typické zpracování oceli dává nožům krásu, výjimečnost a nenahraditelnost. Široká čepel  poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. 

Nůž Cleaver je dokonalý při práci s masem, zeleninou a hravě zvládne i sekání bylinek. Jeho vlastnosti oceníte při zpracování větších kusů masa, krájení a sekání  drobné, ale i velké a tvrdé zeleniny. Rozmáčknout stroužek česneku nebo nasekat cibuli není s tímto pomocníkem žádný problém.

Schránka 07

 

Dokonalý řez za všech okolností

Čepel u nožů Cleaver je daleko širší než u ostatních kuchařských nožů a vyznačuje se výrazně odlišnou geometrií. Ručně broušené hrany a mimořádná ostrost čepele zajišťují minimální únik tekutin. Díky tomu budou pokrmy plné šťávy a vitamínů. 

Kvalitní jádro z prověřené oceli 440C je vloženo mezi 2 vrstvy SUS410 ocelí, a tento způsob významně ochraňuje čepel před korozí a spolu s tradiční technikou výroby zajišťuje dlouhou životnost nože. Nože jsou ostřeny na mezinárodní úroveň ostrosti v rozmezí 6,0 - 8,0 N.

Schránka 04

Díky ergonomické rukojeti vám nůž padne přesně do ruky

Rukojeť s třemi ozdobnými nýty je vyrobena z bezúdržbového materiálu v barvě červeného dřeva, které je stálé,  vyniká tvrdostí, trvanlivostí a nádhernou kresbou.  Dřevo je  velmi odolné a trvanlivé a v nezměněné podobě vydrží dlouhé roky. Rukojeť je tedy stálá, drží svou strukturu a nezachycuje žádný zápach ani tekutiny. Jedinečné řemeslné zpracování zabraňuje sklouznutí prstů na čepel během manipulaci s nožem. Barva rukojeti se může lišit od světlé až po tmavší, neboť každý kus je originál vyrobený z jiného kusu dřeva.

Schránka 06

Japonské umění, preciznost a nové technologie

Každý nůž je vyrobený ručně a může se pyšnit tím, že je to originál. Proto je možná odchylka od udávaných hodnot a parametrů nože cca ± 0,5 mm.

Nůž splňuje ty nejpřísnější normy, což potvrzuje i certifikát kvality, který je součástí luxusního dárkového balení. Nůž je vynikající volbou i jako dárek k různým příležitostem, obzvláště když na čepel necháte dotyčnému vygravírovat nějaký vzkaz.

Schránka 05

Parametry nože

Třívrstvá ocel - skládá se z počtu vrstev ukovaných do sebe. Jádro je z oceli 440C, pláště potom z oceli SUS410. Cílem této oceli je zlepšit charakteristiku nožů a ostrost. Výrobce dokonale vymyslel koncepci dvou druhů ocelí, aby byl sekáček a nůž v jednom dokonale chráněn a svoji ostrost si uchoval po dlouhá léta.

Schránka 09

Schránka 10

Luxusní dárkové balení

Každý nůž odesíláme v luxusní dárkové krabičce. Krabička je ideální pro darování jakéhokoli nože z naší nabídky. 

TIP: Pokud budete chtít v budoucnu nůž nabrousit, můžete nám ho zaslat přímo v této dárkové krabičce. Zajistíte tím, že nůž bude během přepravy jako v bavlnce. Po nabroušení vám nůž i s krabičkou zašleme zpět. 

2

Rady a tipy na údržbu

  • Nože ze speciálních ocelí neumývejte v myčce na nádobí.
  • Pro zachování ostrosti nůž nedávejte mezi ostatní špinavé nádobí a  ručně jej umyjte a osušte.
  • Nekrájejte tvrdé potraviny (zmražené, kosti, staré pečivo), může dojít k vylomení ostří.
  • Nože  nepoužívejte jako páčidlo a vyvarujte se jejich ohýbání.
  • Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
  • Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi


Doplňkové parametry

Kategorie: Nerezové nože ze speciální oceli
Záruka: 3 roky
Hmotnost: 0.71 kg
Typ nože: Cleaver, řeznické, Japonské
Použití nože: maso, ryby, zelenina, filetování, sekání, bylinky
Značka: Xinzuo
Délka čepele: 151 - 200 mm
Materiál nože: Speciální nerezová ocel
Materiál rukojeti: Červené dřevo
Série: XINZUO B27S
Štítky: kvalitní, značkové, luxusní, krásné, dárek

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: