Nůž pro šéfkuchaře Xinzuo® Chef B13H (10")

1 850 Kč 1 528,93 Kč bez DPH
Skladem (10 ks)
Gravírování
Můžeme doručit do:
24.5.2022

Extrémně dlouhá čepel, ručně broušené ostří a mistrné zpracování. Nůž, bez kterého se žádný šéfkuchař neobejde. A s kterým nakrájí vlastně všechno.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Základ každé kuchyně

Ať už té profesionální, nebo domácí. Díky masivnímu ručně broušenému ostří z 66 vrstev damaškové oceli a pevného ocelového jádra ukrojí tenhle nůž téměř cokoliv. Precizně, jednoduše a jistě.

S nožem Xinzuo® Chef B13H (10"):

  • nakrájíte ovoce a zeleninu bez mačkání.
  • lehce naporcujete a očistíte maso.
  • nakrouháte zelí a nasekáte bylinky.
  • si poradíte i s většími kusy.

 

kolečka

Ostrost se skrývá v detailu

A to v Xinzuo® moc dobře ví. Proto je každý nůž ručně opracovaný a taky broušený. Díky tomu se vám do ruky vždy dostane originál. Skutečně ostrý originál.

Rukojeť z ebenového dřeva perfektně padne do ruky. A navíc je v podstatě bezúdržbová. Eben je totiž tvrdý, nepohlcuje pachy a nenasává vlhkost. Díky tomu vydrží i drsnější zacházení. A vždy se dá dokonale vyleštit.

Schránka 06

... a taky damaškové oceli

Díky typické kresbě ji poznáte na první pohled. Skládá se z mnoha vrstev, které se překládají a do sebe postupně kovají. Zkušení nožíři jsou schopni „vymalovat“ čepel přesně tak, jak chtějí. A k těm se řadí i mistři z manufaktury Xinzuo®. Navíc při výrobě využívají nejmodernější tepelně vakuové zpracování, které dodává damašku (ne)skutečnou odolnost a pevnost. Takže vydrží generace.

Schránka 08

Pocta tradici i vynalézavosti

Manufaktura Xinzuo® má za sebou už víc než 20 let. S ničím ale nechvátají. Ví totiž, že precizní zpracování chce svůj čas. Mistrně ovládnuté řemeslo spojují s inovativními postupy a neustále posouvají možnosti. Vždy však s respektem k tradici.

A není divu. Pochází totiž z čínského Yangjiang přezdívaného „město nožů“. Po staletí se tu zkušenosti předávají z generace na generaci. Se vším, co k takovému řemeslu patří. Právě proto jsou nože Xinzuo® ručně opracované. Protože jsou mistři na svůj původ hrdí. A protože chtějí, aby místní byli naopak hrdí na ně.

Parametry nože Xinzuo® Chef B13H (10")

Jádro čepele:  10Cr15CoMoV* 
Složení damaškové oceli: 66 vrstev oceli 316L
Tvrdost oceli: 60 ± 2 rockwella
Stupeň ostrosti: 6 až 8 N
Tloušťka čepele:  2,4 mm
Materiál rukojeti: eben
Prvky rukojeti: 3 ozdobné nýty
Hmotnost: 320 g

Složením odpovídá japonské oceli VG-10. Obsažený chrom zajišťuje pevnost, kobalt a vanad řezivost, molybden je antikorozní

 

Schránka 11

Luxusní dárkové balení

Profesionální nůž Xinzuo® Chef B13H si zaslouží pořádný obal. Přijde vám tak v originální dárkové krabičce. Spolu s ním dostanete i certifikát potvrzující jeho pravost a kvalitu.

TIP: Pokud budete chtít v budoucnu nůž nabrousit, zašlete nám ho zpět v původní krabici. Ta totiž nejen dobře vypadá, ale také nůž chrání. Takže se noži při přepravě nic nestane.

ukazka-krabicky

Pro ostří pořád jako nové nůž:

  • nikdy neumývejte v myčce na nádobí.
  • nenechávejte špinavý. Po použití ho rovnou umyjte a osušte
  • nepoužívejte na extrémně tvrdé potraviny (jako jsou mražená jídla a kosti).
  • nepoužívejte k páčení a zbytečně ho neohýbejte.
  • chraňte před nárazy a pády. 
  • ukládejte na bezpečné místo. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Damaškové nože
Záruka: 3 roky
Typ nože: Chef, řeznické, univerzální
Použití nože: maso, ryby, zelenina, ovoce, sýry, filetování
Značka: Xinzuo
Délka čepele: 201 - 250 mm
Materiál nože: Damašková ocel
Materiál rukojeti: Eben
Série: XINZUO B13H
Štítky: kvalitní, značkové, luxusní, nejlepší, profesionální, krásné, dárek

Nože XINZUO

Nože XINZUO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
EW Avatar autora | 15.11.2021
Nůž je naprosto skvělý, práce s ním, pokud máte k noži respekt, super. Doporučuji všem tento skvělý nůž.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení