Nůž vykošťovací XINZUO BONING B2 (6")

551 Kč 455,37 Kč bez DPH
Skladem (3 ks)
Gravírování
Můžeme doručit do:
16.6.2021

Profesionální nůž pro šéfkuchaře XinZuo z vysoce kvalitní německé oceli. Tento nůž byl  vyvinut speciálně pro vykošťování masa.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Speciální, odolný, extrémně ostrý

Kuchařský profesionální nůž HezHen BONING vás okouzlí svým působivým designem a tou nejvyšší kvalitou.  Speciální čepel a velmi dobře padnoucí dřevěná rukojeť  poskytne kuchaři či řezníkovi tu nejlepší kontrolu nejen při vykošťování masa. 

Nůž Boning je užitečnou alternativou šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete vykostit různé druhy masa. Je vhodný i k běžnému krájení všech druhů potravin od zeleniny až po masné výrobky. Oproti jiným nožům se vyznačuje speciální stavbou čepele konstruovanou tak, aby řezy kolem kostí byly hračkou. Správný řezník, ale ani kuchař amatér,  se bez něj prostě nemůže obejít.

Boning_4

Dokonalý řez za všech okolností

Čepel u nožů Boning  má výraznější prohnutí než většina ostatních kuchařských nožů, je tužší a vyznačuje se výrazně odlišnou geometrií. Ručně broušené hrany a mimořádná ostrost čepele zajišťují minimální únik tekutin. Díky tomu bude váš řez kolem kostí daleko přesnější a jednodušší. 

Kvalitní německá 1.4116 ocel je chráněna před korozí, při správném zacházení zajišťuje dlouhotrvající ostrost a spolu s tradiční technikou výroby zajišťuje dlouhou životnost nože.

Boning_2

Díky ergonomické rukojeti vám nůž padne přesně do ruky

Rukojeť s dvěma ozdobnými a funkčními nýty je vyrobena z bezúdržbového materiálu v barvě prémiového dřeva PakkaPakka je vrstvené elegantní dřevo. Rukojeť je stálá, drží svou strukturu a nezachycuje žádný zápach. Jedinečné řemeslné zpracování zabraňuje sklouznutí prstů na čepel během manipulaci s nožem.

Boning_3

Německá přesnost, preciznost a nové technologie

Nože HezHen jsou skutečnou špičkou mezi noži. Každý nůž je vyrobený ručně a může se pyšnit tím, že je to originál. Proto je možná odchylka od udávaných hodnot a parametrů nože cca ± 0,5 mm.

Nůž splňuje ty nejpřísnější normy, což potvrzuje i certifikát kvality, který je součástí luxusního dárkového balení. Nůž je vynikající volbou i jako dárek k různým příležitostem, obzvláště když na čepel necháte dotyčnému vygravírovat nějaký vzkaz.

Boning_5

Parametry nože

Německá ocel - jedná se o mono-ocelovou konstrukci, což znamená, že celá ocel je vyrobena z německého ocelového typu bez jakéhokoli opláštění. Čepel má kartáčovaný svislý povrch, v jehož důsledku se na čepel méně lepí. Ocel X50CrMov má ideální vlastnosti pro výrobu kuchyňských nožů. Tento typ je nejpoužívanější v německých příborech, kde se také nejčastěji vyrábí. A to natolik, že oceli 1.4116 se velmi často říká „německá ocel“.

rozmery

tabnov 

          

Luxusní dárkové balení

Každý nůž odesíláme v luxusní dárkové krabičce. Krabička je ideální pro darování jakéhokoli nože z naší nabídky. 

TIP: Pokud budete chtít v budoucnu nůž nabrousit, můžete nám ho zaslat přímo v této dárkové krabičce. Zajistíte tím, že nůž bude během přepravy jako v bavlnce. Po nabroušení vám nůž i s krabičkou zašleme zpět. 

Boning_06

Rady a tipy na údržbu

  • Nože z německé oceli neumývejte v myčce na nádobí.
  • Pro zachování ostrosti nůž nedávejte mezi ostatní špinavé nádobí a  ručně jej umyjte a osušte.
  • Nekrájejte tvrdé potraviny (zmražené, kosti, staré pečivo), může dojít k vylomení ostří.
  • Nože z německé oceli jsou velmi křehké, proto je nepoužívejte jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
  • Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
  • Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi.

Doplňkové parametry

Kategorie: Německé nože
Záruka: 3 roky
Typ nože: Boning, řeznické
Použití nože: maso, vykošťování
Značka: Hezhen
Délka čepele: 101 - 150 mm
Materiál nože: Německá ocel
Materiál rukojeti: Pakka
Série: HEZHEN B2
Štítky: kvalitní, značkové, krásné, dárek

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: