Nůž vykošťovací Xinzuo® Boning B13S (6")

Kód: B13S-6
656 Kč 542,15 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Gravírování
Položka byla vyprodána…

Díky ručně broušenému ostří z německé oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Krájí až na kost

A v tomhle případě doslova. Se speciálně tvarovanou úzkou čepelí vykostíte i drobnější kusy. Bát se ale nemusíte ani těch velkých. Jistotu řezu zase zajistí ručně broušené ostří, díky kterému nebudete muset nikde nic pižlat. Nůž tak hladce projede masem a vy ušetříte svoje ruce. I nervy. 

S nožem Xinzuo® Boning B13S (6"):

  • vykostíte a naporcujete jakékoliv kusy masa.
  • můžete klidně krájet i ovoce a zeleninu.
  • budete mít vždy jistý a precizní řez.

Schránka 06

Ostrost se skrývá v detailu

A to v Xinzuo® moc dobře ví. Proto je každý nůž ručně opracovaný a taky broušený. Díky tomu se vám do ruky vždy dostane originál. Skutečně ostrý originál.

Rukojeť z ebenového dřeva perfektně padne do ruky. A navíc je v podstatě bezúdržbová. Eben je totiž tvrdý, nepohlcuje pachy a nenasává vlhkost. Díky tomu vydrží i drsnější zacházení. A vždy se dá dokonale vyleštit.

 

Schránka 05

… a taky německé oceli 

Materiál ostří je alfou a omegou. Právě proto v manufaktuře sáhli po nerezové solingenské oceli. Najdeme ji nejen v kuchyních šéfkuchařů, ale také na operačních sálech. A to už je nějaká záruka kvality.

Na její dokonale hladký povrch se nic nelepí a každý řez je tak ostrý. Precizní. Navíc díky tepelně vakuovému zpracování je ocel (ne)skutečně odolná a pevná. Takže něco vydrží.

Schránka 04

Pocta tradici i vynalézavosti

Manufaktura Xinzuo® má za sebou už víc než 20 let. S ničím ale nechvátají. Ví totiž, že precizní zpracování chce svůj čas. Mistrně ovládnuté řemeslo spojují s inovativními postupy a neustále posouvají možnosti. Vždy však s respektem k tradici.

A není divu. Pochází totiž z čínského Yangjiang přezdívaného „město nožů“. Po staletí se tu zkušenosti předávají z generace na generaci. Se vším, co k takovému řemeslu patří. Právě proto jsou nože Xinzuo® ručně opracované. Protože jsou mistři na svůj původ hrdí. A protože chtějí, aby místní byli naopak hrdí na ně.

 

Parametry nože Xinzuo® Boning B13S (6")

Materiál čepele:  solingenská ocel 1.4116* 
Tvrdost oceli: 57 ± 1 rockwella
Stupeň ostrosti: 6 až 8 N
Tloušťka čepele:  2,2 mm
Materiál rukojeti: ebenové dřevo
Prvky rukojeti: tři ozdobné nýty
Hmotnost: 183 g

* Označovaná také jako X50CrMoV15. Obsažený chrom zajišťuje pevnost, vanad řezivost a molybden je antikorozní.

Schránka 02
           

Luxusní dárkové balení

Profesionální nůž Hezhen® Boning B13S si zaslouží pořádný obal. Přijde vám tak v originální dárkové krabičce. Spolu s ním dostanete i certifikát potvrzující jeho pravost a kvalitu.

TIP: Pokud budete chtít v budoucnu nůž nabrousit, zašlete nám ho zpět v původní krabici. Ta totiž nejen dobře vypadá, ale také nůž chrání. Takže se noži při přepravě nic nestane.

Schránka 08

Aby ostří mělo pořád(ný) říz, tak ho:

  • nikdy neumývejte v myčce na nádobí.
  • nenechávejte špinavý. Po použití ho rovnou umyjte a osušte
  • nepoužívejte na extrémně tvrdé potraviny (jako jsou mražená jídla a kosti).
  • nepoužívejte k páčení a zbytečně ho neohýbejte.
  • chraňte před nárazy a pády. 
  • ukládejte na bezpečné místo. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Německé nože, Nože Boning, Řeznické nože, Profesionální řeznické nože, Kvalitní řeznické nože, Nože Xinzuo, Japonské nože Xinzuo, Kuchyňské nože na maso Hezhen, Kuchyňské nože na maso Xinzuo, Kuchyňské nože na maso Swityf, Kuchyňské nože na maso Xituo, Kuchyňské nože na maso Damano, Kuchyňské nože na ryby Xinzuo, Kuchyňské nože na zeleninu Xinzuo, Kuchyňské nože na ovoce Xinzuo, Kuchyňské nože na sýry Xinzuo, Kuchyňské nože na pečivo Xinzuo, Kuchyňské nože na filetování Xinzuo, Kuchyňské nože na špikování Xinzuo, Kuchyňské nože na okrajování Xinzuo, Kuchyňské nože na zdobení Xinzuo, Kuchyňské nože na steaky Xinzuo, Kuchyňské nože na vykošťování Hezhen, Kuchyňské nože na vykošťování Xinzuo, Kuchyňské nože na vykošťování Swityf, Kuchyňské nože na vykošťování Damano, Kuchyňské nože na bylinky Xinzuo, Kuchyňské nože na šunku Xinzuo, Kuchyňské nože na sushi Xinzuo, Kuchyňské nože sashimi Xinzuo, Kvalitní kuchyňské nože Boning, Luxusní kuchyňské nože Boning, Profesionální kuchyňské nože Boning
Záruka: 3 roky
Značka: Xinzuo
Série: XINZUO B13S
Typ nože: Boning, řeznické
Použití nože: maso, vykošťování
Materiál rukojeti: Eben
Materiál nože: Německá ocel
Délka čepele: 101 - 150 mm
Broušení: oboustranné
Doporučené umístění gravíru: u rukojeti nahoře
Položka byla vyprodána…
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
MV Avatar autora | 5.4.2023
Skvěle se drží, práce sním je dobrá. Vřele doporučuji
5
SM Avatar autora | 27.12.2022
Maximální spokojenost

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: