Nůž na pečivo XINZUO BREAD B35 (8")

615 Kč 508,26 Kč bez DPH
Skladem (2 ks)
Gravírování
Můžeme doručit do:
22.9.2021

Profesionální nůž XinZuo z kvalitní německé oceli. Je vhodný pro krájení veškerého pečiva. Jeho zubaté ostří pronikne i zcela čerstvým pečivem úplně bez problémů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Zubatý, odolný, extrémně ostrý

Profesionální nůž XinZuo BREAD vás okouzlí působivým designem a tou nejvyšší kvalitou.  Extrémně dlouhá zubatá čepel poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. 

Nůž Bread je dokonalý při krájení veškerého pečiva. Jeho vlastnosti oceníte při krájení chleba, bílého pečiva, housek, toustů, vánočky a mnoha dalších produktů. Poradí si jak se starším pečivem, ale jeho devizou je úhledné krájení ještě teplého, z pece vytaženého, chleba a dalších pekárenských dobrot.

Bre_1

Dokonalý řez za všech okolností

Čepel u nožů Bread je delší než u ostatních kuchařských nožů a vyznačuje se výrazně odlišnou geometrií. Ručně broušené hrany a mimořádná ostrost čepele zajišťují minimální únik tekutin. Zubaté ostří pronikne jakoukoli kůrkou snadno a lehce. Kvalitní německá 1.4116 ocel je chráněna před korozí, při správném zacházení zajišťuje dlouhotrvající ostrost a spolu s tradiční technikou výroby zajišťuje dlouhou životnost nože.

Bre_1

Díky ergonomické rukojeti vám nůž padne přesně do ruky

Rukojeť s třemi ozdobnými a funkčními nýty je vyrobena z bezúdržbového materiálu v barvě Santalového dřeva. Santalové dřevo je exotické, těžké vonné dřevo, které se dobře opracovává a má stálé vlastnosti. Je velmi přizpůsobivé jakýmkoli designovým požadavkům. Dřevo má vysoký obsah vonných silic. Rukojeť je stálá, drží svou strukturu a nezachycuje žádný zápach. Jedinečné řemeslné zpracování zabraňuje sklouznutí prstů na čepel během manipulaci s nožem.

Bre_3

Německá přesnost, preciznost a nové technologie

Každý nůž je vyrobený ručně a může se pyšnit tím, že je to originál. Proto je možná odchylka od udávaných hodnot a parametrů nože cca ± 0,5 mm.

Nůž splňuje ty nejpřísnější normy, což potvrzuje i certifikát kvality, který je součástí luxusního dárkového balení. Nůž je vynikající volbou i jako dárek k různým příležitostem, obzvláště když na čepel necháte dotyčnému vygravírovat nějaký vzkaz.

Bre_4

Parametry nože

Německá ocel - jedná se o mono-ocelovou konstrukci, což znamená, že celá ocel je vyrobena z německého ocelového typu bez jakéhokoli opláštění. Čepel má kartáčovaný svislý povrch, v jehož důsledku se na čepel méně lepí. Ocel X50CrMov má ideální vlastnosti pro výrobu kuchyňských nožů. Tento typ je nejpoužívanější v německých příborech, kde se také nejčastěji vyrábí. A to natolik, že oceli 1.4116 se velmi často říká „německá ocel“.

rozm

       

          tabnov

Luxusní dárkové balení

Každý nůž odesíláme v luxusní dárkové krabičce. Krabička je ideální pro darování jakéhokoli nože z naší nabídky. 

TIP: Pokud budete chtít v budoucnu nůž nabrousit, můžete nám ho zaslat přímo v této dárkové krabičce. Zajistíte tím, že nůž bude během přepravy jako v bavlnce. Po nabroušení vám nůž i s krabičkou zašleme zpět. 

Bre_5

Rady a tipy na údržbu

  • Nože z damascénské oceli nikdy neumývejte v myčce na nádobí.
  • Pro zachování ostrosti nůž nedávejte mezi ostatní špinavé nádobí a ručně jej umyjte a osušte. Zabere to jen chvilku a nůž tím dostává řádnou péči.
  • Nekrájejte a nesekejte tvrdé potraviny (zmražené, kosti, staré pečivo), může dojít k vylomení ostří.
  • Nože z damaškové oceli jsou velmi křehké, proto je nepoužívejte jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
  • Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
  • Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi.

 

        

       

Doplňkové parametry

Kategorie: Německé nože
Záruka: 3 roky
Hmotnost: 0.41 kg
Typ nože: Bread
Použití nože: chléb a pečivo
Značka: Xinzuo
Délka čepele: 201 - 250 mm
Materiál nože: Německá ocel
Materiál rukojeti: Santal
Série: XINZUO ZHI (B35)
Štítky: kvalitní, značkové, luxusní, krásné, dárek

Nože XINZUO

Nože XINZUO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: