Profesionální řeznické nože

33 položek celkem
Cleaver 01
ZdarmaZdarma
2 168 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom XinZuo z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B1H-1
Cleaver 1
ZdarmaZdarma
2 171 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom XinZuo z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B20-1
Santoku B1Z 1
ZdarmaZdarma
1 592 Kč

Japonský profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je...

Kód: B1Z-3
Santoku 01
624 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z kvalitní německé oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B2-3
Santoku 02
ZdarmaZdarma
1 953 Kč

Japonský profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je...

Kód: B30-3
Santoku 1
ZdarmaZdarma
1 953 Kč

Japonský profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je...

Kód: B9Z-3
8 inch chef
ZdarmaZdarma
2 180 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je vhodný...

Kód: B13Z-210
Chef 01
ZdarmaZdarma
2 015 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B30-2
Chef B1R 1
ZdarmaZdarma
1 792 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře XinZuo z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B1R-2
Chef 01
ZdarmaZdarma
1 910 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře XinZuo z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B13R-210
chef knife
754 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře  XinZuo z kvalitní německé oceli. Tento král mezi noži je vhodný...

Kód: B13S-2
1A
ZdarmaZdarma
1 733 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře XinZuo z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B1H-210
Nahoru
Další produkty

Jedná se o speciální nástroje a nože, které při své práci používají profesionální řezníci nebo kuchaři na řeznickou práci. Řezníci potřebují sekat kosti, chrupavky a šlachy, vykošťovat neboli oddělovat maso od kosti, krájet větší kusy masa, tzv. fláky, či zpracovat velké porce v rychlém čase. Potřebují mít kvalitní a ostré nástroje, takže používají ocílku či brousek. O svoje nože tak  řádně pečují.