27 položek celkem
Nůž a sekáček Swityf® Cleaver GK (7")
ZDARMAZDARMA
2 277 Kč

Ručně broušené ostří z damaškové oceli a robustní čepel – s tímhle nasekáte vážně cokoliv.

Kód: GK-1
Schránka 01
ZDARMAZDARMA
2 766 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel. Sekání, krájení a drcení bude najednou hračka.

Kód: B13D-1
Cleaver 1
ZDARMAZDARMA
2 180 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel. Sekání, krájení a drcení bude najednou hračka.

Kód: B13H-1
Cleaver 01
ZDARMAZDARMA
2 168 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel – s tímhle nasekáte vážně cokoliv.

Kód: B1H-1
Santoku 01
624 Kč

Prémiový nůž od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z německé oceli si...

Kód: B2-3
Nůž Hezhen® Santoku B30R (7")
ZDARMAZDARMA
2 277 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: B30R-3
Nůž Hezhen® Santoku B38 (7,4")
Novinka
ZDARMAZDARMA
2 694 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: B38-3
Nůž Hezhen® Santoku B38H (7")
Novinka
ZDARMAZDARMA
1 876 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: B38H-3
Nůž pro šéfkuchaře Hezhen® Butcher B38H (10")
Novinka
ZDARMAZDARMA
2 110 Kč

Dlouhá čepel, ručně broušené ostří a mistrné zpracování. Nůž, bez kterého se žádný šéfkuchař neobejde. A s...

Kód: B38H-B
Schránka 01
TOP
ZDARMAZDARMA
4 341 Kč

Jistota všech šéfkuchařů – dlouhá čepel s ostřím ze 110 vrstev damaškové oceli. Nůž, který vzdává hold...

Kód: F2-HZ
Nůž pro šéfkuchaře Hezhen® Chef B30R (8")
ZDARMAZDARMA
2 366 Kč

Dlouhá čepel, ručně broušené ostří a mistrné zpracování. Nůž, bez kterého se žádný šéfkuchař neobejde. A s...

Kód: B30R-2
Nůž pro šéfkuchaře Hezhen® Chef B30S (8")
ZDARMAZDARMA
1 459 Kč

Dlouhá čepel, ručně broušené ostří a rukojeť z olivového dřeva. Nůž, bez kterého se žádný šéfkuchař...

Kód: B30S-2
Nůž pro šéfkuchaře Hezhen® Chef B38 (8,5")
Novinka
ZDARMAZDARMA
2 867 Kč

Dlouhá čepel, ručně broušené ostří a mistrné zpracování. Nůž, bez kterého se žádný šéfkuchař neobejde. A s...

Kód: B38-2
Nůž pro šéfkuchaře Hezhen® Chef B38H (8,5")
Novinka
ZDARMAZDARMA
1 992 Kč

Dlouhá čepel, ručně broušené ostří a mistrné zpracování. Nůž, bez kterého se žádný šéfkuchař neobejde. A s...

Kód: B38H-2
9a
835 Kč

Dlouhá čepel, ručně broušené ostří a rukojeť z ebenového dřeva. Nůž, bez kterého se žádný šéfkuchař...

Kód: MX-2
Schránka 01
TOP
ZDARMAZDARMA
3 869 Kč

Jistota všech šéfkuchařů – dlouhá čepel, ostří ze 67 vrstev damaškové oceli a ruční broušení. Nůž je...

Kód: F2-XZ
Chef 01
ZDARMAZDARMA
1 896 Kč

Dlouhá čepel a ručně broušené ostří. Nůž, bez kterého se žádný šéfkuchař neobejde. A s kterým nakrájí...

Kód: B32-2
Nůž pro šéfkuchaře Xinzuo® Chef B32D (8,5")
Novinka TOP
ZDARMAZDARMA
5 894 Kč

Dlouhá čepel, ručně broušené ostří a ergonomická rukojeť ze železného dřeva. Nůž, bez kterého se žádný...

Kód: B32D-2
uvod
720 Kč

Dlouhá čepel, ručně broušené ostří a rukojeť z ebenového dřeva. Nůž, bez kterého se žádný šéfkuchař...

Kód: B5-2
Nůž pro šéfkuchaře Xinzuo® Sandvik MIRROR (8,5")
ZDARMAZDARMA
2 950 Kč

Dlouhá čepel, ručně broušené ostří a kvalitní švédská ocel. Nůž, bez kterého se žádný šéfkuchař neobejde. A...

Kód: F1-M
sku1
ZDARMAZDARMA 1 642 Kč –10 %
1 479 Kč

Dlouhá čepel a ručně broušené ostří z damaškové oceli. Nůž, bez kterého se žádný šéfkuchař neobejde. A s...

Kód: DML-2
sku2
ZDARMAZDARMA 1 630 Kč –10 %
1 467 Kč

Dlouhá čepel a ručně broušené ostří. Nůž, bez kterého se žádný šéfkuchař neobejde. A s kterým nakrájí...

Kód: DMM-2
sku1
ZDARMAZDARMA 1 670 Kč –10 %
1 503 Kč

Kvalitní damašková ocel, ručně broušené ostří a mistrné zpracování. Nůž, bez kterého se žádný šéfkuchař...

Kód: DMY-2
Nůž Swityf® Santoku MX (7")
792 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z Martensitic oceli si poradí se vším.

Kód: MX-3
Nahoru
Další produkty

Jedná se o speciální nástroje a nože, které při své práci používají profesionální řezníci nebo kuchaři na řeznickou práci. Řezníci potřebují sekat kosti, chrupavky a šlachy, vykošťovat neboli oddělovat maso od kosti, krájet větší kusy masa, tzv. fláky, či zpracovat velké porce v rychlém čase. Potřebují mít kvalitní a ostré nástroje, takže používají ocílku či brousek. O svoje nože tak  řádně pečují.