Profesionální řeznické nože

Specializujeme se na profesionální řeznické nože na Damano.cz, které uspokojí potřeby i těch nejnáročnějších kuchařů. S možností gravírování a bezplatnou dopravou při objednávce nad 1000 Kč, jsou tyto nože špičkou ve své kategorii.

34 položek celkem
Cleaver 1
ZDARMAZDARMA
2 264 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel – s tímhle nasekáte vážně cokoliv.

Kód: B1Z-1
Cleaver 01
752 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel – s tímhle prémiovým sekáčkem nasekáte vážně cokoliv.

Kód: B2-17
Cleaver 1
779 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel – s tímhle prémiovým sekáčkem nasekáte vážně cokoliv.

Kód: B2-18
image 2021 08 26T08 24 44 816Z
ZDARMAZDARMA
2 660 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel – s tímhle nasekáte vážně cokoliv.

Kód: B30-1
Nůž a sekáček Hezhen® Cleaver B30R (6,8")
ZDARMAZDARMA
3 390 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel – s tímhle nasekáte vážně cokoliv.

Kód: B30R-1
Nůž a sekáček Hezhen® Cleaver B38H (7,3")
ZDARMAZDARMA
2 811 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel – s tímhle nasekáte vážně cokoliv.

Kód: B38H-1
Cleaver 1a
784 Kč

Ručně broušené ostří a čepel – s tímhle menším prémiovým sekáčkem nasekáte vážně cokoliv.

Kód: YM3L-17
Cleaver 1a
835 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel – s tímhle prémiovým sekáčkem nasekáte vážně cokoliv.

Kód: YM3L-18
Nůž a sekáček Swityf® Cleaver GK (7")
ZDARMAZDARMA
2 277 Kč

Ručně broušené ostří z damaškové oceli a robustní čepel – s tímhle nasekáte vážně cokoliv.

Kód: GK-1
4a
ZDARMAZDARMA
2 226 Kč

Ručně broušené ostří z damaškové oceli a robustní čepel – s tímhle nasekáte vážně cokoliv.

Kód: LK-1
Cleaver 01
ZDARMAZDARMA
2 168 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel – s tímhle nasekáte vážně cokoliv.

Kód: B1H-1
Santoku B1Z 1
ZDARMAZDARMA
1 592 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: B1Z-3
Santoku 01
624 Kč

Prémiový nůž od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z německé oceli si...

Kód: B2-3
Nůž Hezhen® Santoku B30R (7")
ZDARMAZDARMA
2 277 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: B30R-3
Schránka 07
ZDARMAZDARMA
1 408 Kč

Prémiový nůž od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří ze švédské oceli si poradí se...

Kód: B30S-3
Nůž Hezhen® Santoku B38 (7,4")
ZDARMAZDARMA
2 694 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: B38-3
Nůž Hezhen® Santoku B38H (7")
ZDARMAZDARMA
1 876 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: B38H-3
Nůž pro šéfkuchaře DAMANO® Chef D-B13D (8")
ZDARMAZDARMA
1 965 Kč

Dlouhá čepel, ručně broušené ostří a ergonomická rukojeť ze severoamerického pouštního dřeva. Nůž, bez...

Kód: D-B13D-2
Nůž pro šéfkuchaře Hezhen® Butcher B38H (10")
ZDARMAZDARMA
2 110 Kč

Dlouhá čepel, ručně broušené ostří a mistrné zpracování. Nůž, bez kterého se žádný šéfkuchař neobejde. A s...

Kód: B38H-B
Schránka 01
TOP
ZDARMAZDARMA
4 341 Kč

Jistota všech šéfkuchařů – dlouhá čepel s ostřím ze 110 vrstev damaškové oceli. Nůž, který vzdává hold...

Kód: F2-HZ
Chef 01
624 Kč

Dlouhá čepel, ručně broušené ostří a rukojeť z pakka dřeva. Nůž, bez kterého se žádný šéfkuchař neobejde. A...

Kód: B2-2
Chef 01
ZDARMAZDARMA
2 015 Kč

Dlouhá čepel, ručně broušené ostří a mistrné zpracování. Nůž, bez kterého se žádný šéfkuchař neobejde. A s...

Kód: B30-2
Nůž pro šéfkuchaře Hezhen® Chef B30R (8")
ZDARMAZDARMA
2 366 Kč

Dlouhá čepel, ručně broušené ostří a mistrné zpracování. Nůž, bez kterého se žádný šéfkuchař neobejde. A s...

Kód: B30R-2
Nůž pro šéfkuchaře Hezhen® Chef B38 (8,5")
ZDARMAZDARMA
2 867 Kč

Dlouhá čepel, ručně broušené ostří a mistrné zpracování. Nůž, bez kterého se žádný šéfkuchař neobejde. A s...

Kód: B38-2
Nahoru
Další produkty

Profesionální řeznický nůž

Jedná se o speciální nástroje a nože, které při své práci používají profesionální řezníci nebo kuchaři na řeznickou práci. Řezníci potřebují sekat kosti, chrupavky a šlachy, vykošťovat neboli oddělovat maso od kosti, krájet větší kusy masa, tzv. fláky, či zpracovat velké porce v rychlém čase. Potřebují mít kvalitní a ostré nástroje, takže používají ocílku či brousek. O svoje nože tak  řádně pečují.