Profesionální řeznické nože

68 položek celkem
Nůž a sekáček Swityf® Cleaver GK (7")
ZDARMAZDARMA
2 277 Kč

Ručně broušené ostří z damaškové oceli a robustní čepel – s tímhle nasekáte vážně cokoliv.

Kód: GK-1
4a
ZDARMAZDARMA
2 226 Kč

Ručně broušené ostří z damaškové oceli a robustní čepel – s tímhle nasekáte vážně cokoliv.

Kód: LK-1
Nůž a sekáček Swityf® Cleaver OK (7")
ZDARMAZDARMA
1 825 Kč

Ručně broušené ostří z damaškové oceli a robustní čepel – s tímhle nasekáte vážně cokoliv.

Kód: OK-1
Nůž a sekáček Swityf® Cleaver ZK (7")
ZDARMAZDARMA
1 837 Kč

Ručně broušené ostří z damaškové oceli a robustní čepel – s tímhle nasekáte vážně cokoliv.

Kód: ZK-1
Schránka 01
ZDARMAZDARMA
2 766 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel. Sekání, krájení a drcení bude najednou hračka.

Kód: B13D-1
Cleaver 1
ZDARMAZDARMA
2 180 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel. Sekání, krájení a drcení bude najednou hračka.

Kód: B13H-1
cleaver
847 Kč

Ručně broušené ostří, odolná rukojeť z palisandru a robustní čepel – s tímhle nasekáte vážně cokoliv.

Kód: B13S-1
Cleaver 01
ZDARMAZDARMA
2 168 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel – s tímhle nasekáte vážně cokoliv.

Kód: B1H-1
Santoku B1Z 1
ZDARMAZDARMA
1 592 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: B1Z-3
Santoku 01
624 Kč

Prémiový nůž od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z německé oceli si...

Kód: B2-3
Santoku 02
ZDARMAZDARMA
1 953 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: B30-3
Nůž Hezhen® Santoku B30R (7")
ZDARMAZDARMA
2 277 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: B30R-3
Nahoru
Další produkty

Jedná se o speciální nástroje a nože, které při své práci používají profesionální řezníci nebo kuchaři na řeznickou práci. Řezníci potřebují sekat kosti, chrupavky a šlachy, vykošťovat neboli oddělovat maso od kosti, krájet větší kusy masa, tzv. fláky, či zpracovat velké porce v rychlém čase. Potřebují mít kvalitní a ostré nástroje, takže používají ocílku či brousek. O svoje nože tak  řádně pečují.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení