Profesionální řeznické nože

49 položek celkem
Nůž a sekáček SWITYF CLEAVER OK (7")
ZDARMAZDARMA
1 825 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom Swityf z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: OK-1
Cleaver 1
ZDARMAZDARMA
2 180 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom XinZuo z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B13H-1
Cleaver 01
ZDARMAZDARMA
2 168 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom XinZuo z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B1H-1
Santoku B1Z 1
ZDARMAZDARMA
1 592 Kč

Japonský profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je...

Kód: B1Z-3
Santoku 01
624 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z kvalitní německé oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B2-3
1a
898 Kč

Nůž z rukou řemeslných mistrů Xituo z kvalitní ručně kované a pálené oceli. Tato menší verze klasického...

Kód: SG88015
Chef B1Z 1
ZDARMAZDARMA
1 454 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B1Z-2
Chef 01
624 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z kvalitní německé oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B2-2
Chef 01
ZDARMAZDARMA
2 015 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B30-2
Chef B1R 1
ZDARMAZDARMA
1 792 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře XinZuo z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B1R-2
Nůž pro šéfkuchaře XINZUO CHEF B13D (8")
ZDARMAZDARMA
1 965 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře XinZuo z 67 vrstev damaškové oceli. Díky univerzálnímu použití je vhodný...

Kód: B13D-2
Schránka 01
ZDARMAZDARMA
1 850 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře XinZuo z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B13H-210
Nahoru
Další produkty

Jedná se o speciální nástroje a nože, které při své práci používají profesionální řezníci nebo kuchaři na řeznickou práci. Řezníci potřebují sekat kosti, chrupavky a šlachy, vykošťovat neboli oddělovat maso od kosti, krájet větší kusy masa, tzv. fláky, či zpracovat velké porce v rychlém čase. Potřebují mít kvalitní a ostré nástroje, takže používají ocílku či brousek. O svoje nože tak  řádně pečují.