Profesionální řeznické nože

59 položek celkem
Nůž a sekáček Swityf® Cleaver GK (7")
ZDARMAZDARMA
2 277 Kč

Ručně broušené ostří z damaškové oceli a robustní čepel – s tímhle nasekáte vážně cokoliv.

Kód: GK-1
Schránka 01
ZDARMAZDARMA
2 766 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel. Sekání, krájení a drcení bude najednou hračka.

Kód: B13D-1
Cleaver 1
ZDARMAZDARMA
2 180 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel. Sekání, krájení a drcení bude najednou hračka.

Kód: B13H-1
Cleaver 01
ZDARMAZDARMA
2 168 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel – s tímhle nasekáte vážně cokoliv.

Kód: B1H-1
Santoku B1Z 1
ZDARMAZDARMA
1 592 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: B1Z-3
Nůž Hezhen® Santoku B30R (7")
ZDARMAZDARMA
2 277 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: B30R-3
Schránka 07
ZDARMAZDARMA
1 408 Kč

Prémiový nůž od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří ze švédské oceli si poradí se...

Kód: B30S-3
Schránka 01
ZDARMAZDARMA
1 240 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z třívrstvé kompozitní oceli si...

Kód: PM8S-3
1a
898 Kč

Ručně kovaná ocel a mistrné zpracování. Menší nůž, bez kterého se žádný šéfkuchař neobejde. A s kterým...

Kód: SG88015
Schránka 01
TOP
ZDARMAZDARMA
4 341 Kč

Jistota všech šéfkuchařů – dlouhá čepel s ostřím ze 110 vrstev damaškové oceli. Nůž, který vzdává hold...

Kód: F2-HZ
Chef B1Z 1
ZDARMAZDARMA
1 454 Kč

Dlouhá čepel, ručně broušené ostří a mistrné zpracování. Nůž, bez kterého se žádný šéfkuchař neobejde. A s...

Kód: B1Z-2
Chef 01
624 Kč

Dlouhá čepel, ručně broušené ostří a rukojeť z pakka dřeva. Nůž, bez kterého se žádný šéfkuchař neobejde. A...

Kód: B2-2
Nahoru
Další produkty

Jedná se o speciální nástroje a nože, které při své práci používají profesionální řezníci nebo kuchaři na řeznickou práci. Řezníci potřebují sekat kosti, chrupavky a šlachy, vykošťovat neboli oddělovat maso od kosti, krájet větší kusy masa, tzv. fláky, či zpracovat velké porce v rychlém čase. Potřebují mít kvalitní a ostré nástroje, takže používají ocílku či brousek. O svoje nože tak  řádně pečují.