Profesionální řeznické nože

44 položek celkem
Schránka 01
ZDARMAZDARMA
2 766 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom XinZuo z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B13D-1
Cleaver 01
ZDARMAZDARMA
2 168 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom XinZuo z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B1H-1
Santoku B1Z 1
ZDARMAZDARMA
1 592 Kč

Japonský profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je...

Kód: B1Z-3
Santoku 01
624 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z kvalitní německé oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B2-3
Santoku 02
ZDARMAZDARMA
1 953 Kč

Japonský profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je...

Kód: B30-3
Schránka 01
ZDARMAZDARMA
1 703 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména pro...

Kód: B13D-265
Chef B13H 265 1
ZDARMAZDARMA
1 508 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména pro...

Kód: B13H-26
Schránka 01
ZDARMAZDARMA
4 341 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen Gyuto ze 110 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je vhodný...

Kód: F2-HZ
Chef B1Z 1
ZDARMAZDARMA
1 454 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B1Z-2
Chef 01
624 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z kvalitní německé oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B2-2
Chef 01
ZDARMAZDARMA
2 015 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B30-2
Schránka 01
ZDARMAZDARMA
3 869 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře XinZuo Gyuto z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je vhodný...

Kód: F2-XZ
Nahoru
Další produkty

Jedná se o speciální nástroje a nože, které při své práci používají profesionální řezníci nebo kuchaři na řeznickou práci. Řezníci potřebují sekat kosti, chrupavky a šlachy, vykošťovat neboli oddělovat maso od kosti, krájet větší kusy masa, tzv. fláky, či zpracovat velké porce v rychlém čase. Potřebují mít kvalitní a ostré nástroje, takže používají ocílku či brousek. O svoje nože tak  řádně pečují.

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné