Plátkovací nůž Hezhen® Nakiri YM3L (7,8")

Kód: YM3L-1S
607 Kč 501,65 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Gravírování
Položka byla vyprodána…

To nejlepší z nože a sekáčku v provedení z ručně broušené třívrstvé nerezové oceli. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nakrájeno dřív, než řeknete nakiri

Pro rychlé a bezpečné krájení potřebujete jediné – dokonale nabroušené ostří. Široká a dlouhá čepel zvládne zpracovat hromady ovoce, zeleniny i bylinek v rekordním čase. Oproti klasickému sekáčku na maso je ale o něco menší. Nehodí se proto úplně na porcování větších kusů masa. 

S nožem Hezhen® Nakiri YM3L (7,8"):

  • rychle nakrájíte ovoce a zeleninu bez mačkání.
  • nasekáte bylinky.
  • naporcujete menší kusy masa. 
  • nadrtíte česnek.

Cleaver_2

Ostrost se skrývá v detailu

Proto je každý nůž ručně opracovaný a taky broušený. Díky tomu se vám do ruky vždy dostane originál. Skutečně ostrý originál.

Rukojeť z tropického padauku perfektně padne do ruky a zabraňuje sklouznutí prstů. Závěrečné opracování zamezuje pohlcování pachů i vlhkosti. Díky tomu všemu je rukojeť z padauku odolná a pevná. A navíc nádherně vypadá. Typická červenohnědá barva může mít různé odstíny. Vždycky záleží na tom, jaká dřeva se pro výrobu použijí. A právě díky tomu víte, že držíte v ruce kus poctivého řemesla. Díky tomu, že žádné dva kusy nejsou stejné.

Cleaver_3

… a taky třívrstvé oceli

Navíc ne tak ledajaké. Pro jádro je použitá tvrdá a odolná ocel 9Cr18MoV, která vyniká dlouhou životností. Vnější vrstvy tvoří houževnatá a nerezavějící ocel s výbornou absorpcí nárazů. Navíc díky tepelně vakuovému zpracování je ocel (ne)skutečně odolná a pevná. Takže nůž vydrží dlouhá léta.

Cleaver_4

Prémiová značka s tradicí

Nože, které už prostě nelze nijak vylepšit. Nikam dál posunout. Jen ty dostanou označení Hezhen®. Stojí za nimi čínská manufaktura Xinzuo®. Pro svojí prémiovou značku využívají jen ty nejkvalitnější materiály – od ostří až po dokonale opracovanou rukojeť. S noži Hezhen® tak pracují šéfkuchaři po celém světě. Jejich mistrné zpracování je totiž důkazem vrcholného umění nožířských mistrů.

Pocta klasickému řemeslu i vynalézavosti

Manufaktura Xinzuo® má za sebou už víc než 20 let. S ničím v ní ale nechvátají. Ví totiž, že precizní zpracování chce svůj čas. Mistrně ovládnuté řemeslo spojují s inovativními postupy a neustále posouvají možnosti. Vždy však s respektem k tradici.

A není divu. Pochází totiž z čínského Yangjiang přezdívaného „město nožů“. Po staletí se tu zkušenosti předávají z generace na generaci. Se vším, co k takovému řemeslu patří. Právě proto jsou nože Hezhen ručně opracované. Protože mistři nožíři jsou na svůj původ hrdí. A protože chtějí, aby místní byli naopak hrdí na ně.

Parametry nože Hezhen® Nakiri YM3L (7,8")

Materiál jádra čepele:  ocel 9Cr18MoV* 
Vnější vrstvy čepele:
ocel SuS410**
Tvrdost oceli: 58–60 rockwella
Stupeň ostrosti: 6 až 8 N
Tloušťka čepele:  2,2 mm
Materiál rukojeti: tropický padauk
Prvky rukojeti: dva ozdobné nýty a čtyři zářezy
Hmotnost: 185 g

* Chemickým složením se podobá oceli 440C. Díky vysokému podílu chromu je nadstandardně nerezavějící.
** Pružná a odolná ocel, která dále zvyšuje nerezavějící vlastnosti.

 

rozmery

Luxusní dárkové balení

Profesionální nůž Hezhen® Nakiri YM3L si zaslouží pořádný obal. Přijde vám tak v originální dárkové krabičce. Spolu s ním dostanete i certifikát potvrzující jeho pravost a kvalitu.

TIP: Pokud budete chtít v budoucnu nůž nabrousit, zašlete nám ho zpět v původní krabici. Ta totiž nejen dobře vypadá, ale také nůž chrání. Takže se noži při přepravě nic nestane.

Cleaver_5

Aby ostří mělo pořád(ný) říz, tak ho:

  • nikdy neumývejte v myčce na nádobí.
  • nenechávejte špinavý. Po použití ho rovnou umyjte a osušte
  • nepoužívejte na extrémně tvrdé potraviny (jako jsou mražená jídla a kosti).
  • nepoužívejte k páčení a zbytečně ho neohýbejte.
  • chraňte před nárazy a pády. 
  • ukládejte na bezpečné místo. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Nerezové nože ze speciální oceli
Záruka: 3 roky
Značka: HEZHEN
Série: YM3L
Typ nože: Cleaver, řeznické, Japonské
Použití nože: maso, ryby, zelenina, filetování, sekání, bylinky
Materiál rukojeti: Padauk
Materiál nože: Speciální nerezová ocel
Délka čepele: 151 - 200 mm
Broušení: oboustranné
Položka byla vyprodána…
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
PP Avatar autora | 17.8.2022
Spokojenost
5
DD Avatar autora | 23.1.2022
Velká spokojenost.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: