Špikovací nože

30 položek celkem
Utility B1Z 1
918 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: B1Z-7
Utility 01
518 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří z německé oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: B2-7
Utility 01
ZDARMAZDARMA
1 364 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: B30-7
Nůž na ovoce a zeleninu Hezhen® Utility B30R (5")
ZDARMAZDARMA
1 436 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: B30R-7
Nůž na ovoce a zeleninu Hezhen® Utility B30S (5")
968 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří ze švédské oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: B30S-7
Nůž na ovoce a zeleninu Hezhen® Utility F2 Exclusive (5,2")
TOP
ZDARMAZDARMA
3 167 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří ze 110 vrstev damaškové oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: F2-7
Schránka 11
963 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří z kvalitní kompozitní oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: PM8S-7
Nůž na ovoce a zeleninu Swityf® Utility FKB (5")
907 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: FKB-7
Nůž na ovoce a zeleninu Swityf® Utility MX (5")
620 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří z oceli Martensitic. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: MX-7
Nůž na ovoce a zeleninu Swityf® Utility RK (5")
935 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: RK-7
Schránka 05
874 Kč

Precizní řez díky dokonale nabroušenému ostří z damaškové oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: ZK-7
Nůž na ovoce a zeleninu Xinzuo® Utility B13D (5")
ZDARMAZDARMA
1 086 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: B13D-7
Nahoru
Další produkty

Bez špikování neexistuje ve světě snad žádná kuchyně. Nože z této kategorie proniknou do suroviny s takovou lehkostí, že si tuto činnost oblíbí nejeden kuchař a profesionál. Po čepeli nože pak do masa vklouzne jakákoli surovina určená ke špikování. Nejčastěji se používá špek a ten po našich čepelích klouže parádně.