Špikovací nože

30 položek celkem
Utility B1Z 1
918 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: B1Z-7
Utility 01
518 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří z německé oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: B2-7
Utility 01
ZDARMAZDARMA
1 364 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: B30-7
Nůž na ovoce a zeleninu Hezhen® Utility B30R (5")
ZDARMAZDARMA
1 436 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: B30R-7
Nůž na ovoce a zeleninu Hezhen® Utility B30S (5")
968 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří ze švédské oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: B30S-7
Schránka 11
963 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří z kvalitní kompozitní oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: PM8S-7
Nůž na ovoce a zeleninu Swityf® Utility FKB (5")
907 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: FKB-7
Nůž na ovoce a zeleninu Swityf® Utility MX (5")
620 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří z oceli Martensitic. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: MX-7
Nůž na ovoce a zeleninu Swityf® Utility RK (5")
935 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: RK-7
Schránka 05
874 Kč

Precizní řez díky dokonale nabroušenému ostří z damaškové oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: ZK-7
Nůž na ovoce a zeleninu Xinzuo® Utility B13D (5")
ZDARMAZDARMA
1 086 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: B13D-7
Utility B13H 27 1
935 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: B13H-7
Nahoru
Další produkty

Bez špikování neexistuje ve světě snad žádná kuchyně. Nože z této kategorie proniknou do suroviny s takovou lehkostí, že si tuto činnost oblíbí nejeden kuchař a profesionál. Po čepeli nože pak do masa vklouzne jakákoli surovina určená ke špikování. Nejčastěji se používá špek a ten po našich čepelích klouže parádně.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení