Německé nože

29 položek celkem
Cleaver 01
752 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel – s tímhle prémiovým sekáčkem nasekáte vážně cokoliv.

Kód: B2-17
Cleaver 1
779 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel – s tímhle prémiovým sekáčkem nasekáte vážně cokoliv.

Kód: B2-18
Nůž a sekáček XINZUO CHOPPER B5 (6,5")
835 Kč

Profesionální sekáček v jednom XinZuo z kvalitní nerezové oceli. Je vhodný sekání kostí, kloubů, ale i pro...

Kód: B5-CHOPPER
Nakiri 01
634 Kč

To nejlepší z nože a sekáčku v provedení z prvotřídní ručně broušené německé oceli. 

Kód: B2-1S
Steak 01
529 Kč

Ručně broušené ostří a německá ocel na pořádně vypečený steak. A nebo klidně raw – tenhle nůž totiž...

Kód: B2-10
Paring 01
501 Kč

Dokonale ostrá čepel a rukojeť z exotického pakka dřeva pro tu nejtitěrnější práci. 

Kód: B2-8
Nůž loupací a zdobící Xinzuo® Paring B13S (3,5")
557 Kč

Dokonale ostrá čepel a rukojeť ze santalového dřeva pro tu nejtitěrnější práci. 

Kód: B13S-8
paring
373 Kč

Dokonale ostrá čepel a rukojeť ze santalového dřeva pro tu nejtitěrnější práci. 

Kód: B35-8
Schránka 01
580 Kč

Dokonalý plátek masa nebo šunky ukrojený jediným pohybem. S ručně broušeným ostřím z německé oceli to není...

Kód: B35-H
Schránka 01
630 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří z německé oceli. Zmrazené potraviny? Žádný problém!

Kód: B35-F
Carving 01
612 Kč

Dokonalý plátek masa ukrojený jediným pohybem. S ručně broušeným ostřím z německé oceli to není vůbec žádný...

Kód: B2-4
carving
615 Kč

Dokonalý plátek masa ukrojený jediným pohybem. S ručně broušeným ostřím z německé oceli to není vůbec žádný...

Kód: B35-4
Nahoru
Další produkty

Pro německou ocel je charakteristická její pevnost. Jedná se o nejrozšířenější nože na světě. Ve srovnání s damaškovými noži mají větší hmotnost, ale menší tvrdost oceli, která se pohybuje mezi 56 - 58° Rockwella. 

Nože s německou ocelí se brousí ve větším úhlu, ikdyž v současné době se můžeme setkat s broušením i do menších úhlů, než bývalo zvykem. Nůž má velmi pevnou konstrukci, je odolný a při pádu je daleko menší šance poškození. 

Je využitelný při krájení všech druhů surovin a amatérský kuchař s ním prakticky pokrájí úplně všechnoJe třeba vyzdvihnout jeho snadnější práci s velkými kusy masa. Cenově jsou tyto nože přijatelnější než nože z damaškové oceli. Jejich výroba není tak náročná.

U všech nožů z naší nabídky se můžete spolehnout na dlouhotrvající ostrost nože a kvalitu krájení