Německé nože

23 položek celkem
Cleaver 1
ZdarmaZdarma
779 Kč

Profesionální nůž a polosekáček v jednom HezHen z kvalitní německé oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B2-18
Santoku 01
624 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z kvalitní německé oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B2-3
Paring 01
501 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z velmi kvalitní německé oceli. Díky upravené malé čepeli je vhodný...

Kód: B2-8
paring
373 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře XinZuo z velmi kvalitní německé oceli. Díky upravené malé čepeli je...

Kód: B35-8
paring1
724 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře Xituo z velmi kvalitní jemně leštěné německé oceli. Díky upravené malé...

Kód: M-1-8
carving
615 Kč

Profesionální nůž z kvalitní německé oceli XinZuo vhodný k  plátkování masa, ryb nebo...

Kód: B35-4
Carving 01
612 Kč

Profesionální nůž z kvalitní německé oceli HezHen vhodný k  plátkování masa, ryb nebo...

Kód: B2-4
carv
779 Kč

Profesionální nůž Xituo z kvalitní německé jemně leštěné oceli vhodný k  plátkování...

Kód: M-1-4
Utility 01
518 Kč

Profesionální univerzální nůž HezHen z německé oceli. Je vhodný pro práci s  masem, zeleninou,...

Kód: B2-7
utility knife
668 Kč

Profesionální univerzální nůž XinZuo z německé oceli. Je vhodný pro práci s  masem, zeleninou,...

Kód: B13S-7
uvod
496 Kč

Profesionální univerzální nůž XinZuo z německé oceli. Je vhodný pro práci s  masem, zeleninou,...

Kód: B5-7
Bread 01
612 Kč

Profesionální nůž HezHen z kvalitní německé oceli. Je vhodný pro krájení veškerého pečiva. Jeho zubaté...

Kód: B2-5
Nahoru
Další produkty

Pro německou ocel je charakteristická její pevnost. Jedná se o nejrozšířenější nože na světě. Ve srovnání s damaškovými noži mají větší hmotnost, ale menší tvrdost oceli, která se pohybuje mezi 56 - 58° Rockwella. 

Nože s německou ocelí se brousí ve větším úhlu, ikdyž v současné době se můžeme setkat s broušením i do menších úhlů, než bývalo zvykem. Nůž má velmi pevnou konstrukci, je odolný a při pádu je daleko menší šance poškození. 

Je využitelný při krájení všech druhů surovin a amatérský kuchař s ním prakticky pokrájí úplně všechnoJe třeba vyzdvihnout jeho snadnější práci s velkými kusy masa. Cenově jsou tyto nože přijatelnější než nože z damaškové oceli. Jejich výroba není tak náročná.

U všech nožů z naší nabídky se můžete spolehnout na dlouhotrvající ostrost nože a kvalitu krájení