Na maso a ryby

110 položek celkem
cleaver
ZDARMAZDARMA
2 200 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom HezHen z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B13Z-1
Cleaver 1
ZDARMAZDARMA
2 264 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom HezHen z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B1Z-1
Cleaver 01
752 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom HezHen z kvalitní německé oceli. Je vhodný pro krájení a sekání masa,...

Kód: B2-17
Cleaver 1
779 Kč

Profesionální nůž a polosekáček v jednom HezHen z kvalitní německé oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B2-18
image 2021 08 26T08 24 44 816Z
ZDARMAZDARMA
2 660 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom HezHen z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B30-1
Cleaver 1a
784 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom HezHen z kvalitní nerezové oceli. Je vhodný pro krájení a sekání masa,...

Kód: YM3L-17
Cleaver 1a
835 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom HezHen z kvalitní nerezové oceli. Je vhodný pro krájení a sekání masa,...

Kód: YM3L-18
CHopper 1a
ZDARMAZDARMA
1 007 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom HezHen z kvalitní nerezové oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B28-1E
Nůž a sekáček SWITYF CLEAVER OK (7")
ZDARMAZDARMA
1 825 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom Swityf z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: OK-1
Schránka 01
ZDARMAZDARMA
2 766 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom XinZuo z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B13D-1
Cleaver 1
ZDARMAZDARMA
2 180 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom XinZuo z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B13H-1
Nůž a sekáček XINZUO CLEAVER B13R (7")
ZDARMAZDARMA
2 300 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom XinZuo z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B13R-1
Nahoru
Další produkty

Nože na maso slouží k přípravě a zpracování masa. Krájí, vykoštují, filetují a řežou. Maso bývá v kuchyni nejčastější surovinou ke zpracování. Je důležité, aby řez byl čistý, úhledný a bez větší námahy a tlaku na surovinu. Lze je použít na jakékoli maso, hravě si poradí s hovězím, vepřovým, drůbežím, telecím či jiným exotickým masem. Používají se i na vnitřnosti, krájení sádla, kůží a pro svoji univerzálnost jsou velmi oblíbené.