Na maso a ryby

105 položek celkem
Cleaver 1
ZDARMAZDARMA
2 264 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom HezHen z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B1Z-1
image 2021 08 26T08 24 44 816Z
ZDARMAZDARMA
2 660 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom HezHen z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B30-1
Cleaver 1a
835 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom HezHen z kvalitní nerezové oceli. Je vhodný pro krájení a sekání masa,...

Kód: YM3L-18
Nůž a sekáček SWITYF CLEAVER OK (7")
ZDARMAZDARMA
1 825 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom Swityf z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: OK-1
Cleaver 1
ZDARMAZDARMA
2 180 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom XinZuo z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B13H-1
Cleaver 01
ZDARMAZDARMA
2 168 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom XinZuo z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B1H-1
Cleaver 1
ZDARMAZDARMA
2 298 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom XinZuo z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B1R-1
Nakiri B1Z 1
ZDARMAZDARMA
1 670 Kč

Profesionální nůž HezHen z 67 vrstev damaškové oceli. S tímto skvělým nožem a "minisekáčkem" v jednom...

Kód: B1Z-1S
Nakiri 01
634 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z kvalitní německé oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B2-1S
Nakiri 1
ZDARMAZDARMA
1 992 Kč

Profesionální nůž HezHen z 67 vrstev damaškové oceli. S tímto skvělým nožem a "minisekáčkem" v jednom...

Kód: B9Z-1S
Santoku B1Z 1
ZDARMAZDARMA
1 592 Kč

Japonský profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je...

Kód: B1Z-3
Santoku 01
624 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z kvalitní německé oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B2-3
Nahoru
Další produkty

Nože na maso slouží k přípravě a zpracování masa. Krájí, vykoštují, filetují a řežou. Maso bývá v kuchyni nejčastější surovinou ke zpracování. Je důležité, aby řez byl čistý, úhledný a bez větší námahy a tlaku na surovinu. Lze je použít na jakékoli maso, hravě si poradí s hovězím, vepřovým, drůbežím, telecím či jiným exotickým masem. Používají se i na vnitřnosti, krájení sádla, kůží a pro svoji univerzálnost jsou velmi oblíbené.