Na maso a ryby

144 položek celkem
Cleaver 1
ZDARMAZDARMA
2 264 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel – s tímhle nasekáte vážně cokoliv.

Kód: B1Z-1
Cleaver 01
752 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel – s tímhle prémiovým sekáčkem nasekáte vážně cokoliv.

Kód: B2-17
Cleaver 1
779 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel – s tímhle prémiovým sekáčkem nasekáte vážně cokoliv.

Kód: B2-18
image 2021 08 26T08 24 44 816Z
ZDARMAZDARMA
2 660 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel – s tímhle nasekáte vážně cokoliv.

Kód: B30-1
Nůž a sekáček Hezhen® Cleaver B30R (6,8")
ZDARMAZDARMA
3 390 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel – s tímhle nasekáte vážně cokoliv.

Kód: B30R-1
Cleaver 1a
835 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel – s tímhle prémiovým sekáčkem nasekáte vážně cokoliv.

Kód: YM3L-18
Nůž a sekáček Hezhen® Chopper B1Z (6,5")
ZDARMAZDARMA
2 822 Kč

Velká čepel z damaškové oceli, které nic neodolá. Ani kosti a led.

Kód: B1Z-CHOPPER
CHopper 1a
ZDARMAZDARMA
1 007 Kč

Robustní čepel z kvalitní nerezové oceli, které nic neodolá. Ani kosti a led.

Kód: B28-1E
Nůž a sekáček Hezhen® Chopper B30 (7")
ZDARMAZDARMA
3 151 Kč

Velká čepel z damaškové oceli, které nic neodolá. Ani kosti a led.

Kód: B30-CHOPPER
Nůž a sekáček Swityf® Cleaver GK (7")
ZDARMAZDARMA
2 277 Kč

Ručně broušené ostří z damaškové oceli a robustní čepel – s tímhle nasekáte vážně cokoliv.

Kód: GK-1
Nůž a sekáček Swityf® Cleaver MX (7")
891 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel – s tímhle prémiovým sekáčkem nasekáte vážně cokoliv.

Kód: MX-1
Nůž a sekáček XINZUO CHOPPER B5 (6,5")
835 Kč

Profesionální sekáček v jednom XinZuo z kvalitní nerezové oceli. Je vhodný sekání kostí, kloubů, ale i pro...

Kód: B5-CHOPPER
Nahoru
Další produkty

Nože na maso slouží k přípravě a zpracování masa. Krájí, vykoštují, filetují a řežou. Maso bývá v kuchyni nejčastější surovinou ke zpracování. Je důležité, aby řez byl čistý, úhledný a bez větší námahy a tlaku na surovinu. Lze je použít na jakékoli maso, hravě si poradí s hovězím, vepřovým, drůbežím, telecím či jiným exotickým masem. Používají se i na vnitřnosti, krájení sádla, kůží a pro svoji univerzálnost jsou velmi oblíbené.