Vykosťovací nože

8 položek celkem
Nůž na maso filetovací  SWITYF CARVING OK (8")
ZDARMAZDARMA
1 420 Kč

Profesionální nůž Swityf z 67 vrstev damaškové oceli. S tímto skvělým nožem zvládnete přesné řezy nebo...

Kód: OK-4
Boning 01
551 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z vysoce kvalitní německé oceli. Tento nůž byl  vyvinut...

Kód: B2-6
Nůž vykošťovací SWITYF BONING FK (5,5")
ZDARMAZDARMA
1 180 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře Swityf z vysoce kvalitní 67 vrstvé damaškové oceli. Tento nůž byl ...

Kód: FK-6
Nůž vykošťovací SWITYF BONING FKB (5,5")
ZDARMAZDARMA
1 180 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře Swityf z vysoce kvalitní 67 vrstvé damaškové oceli. Tento nůž byl ...

Kód: FKB-6
Nůž vykošťovací SWITYF BONING RK (6,5")
ZDARMAZDARMA
1 180 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře Swityf z vysoce kvalitní 67 vrstvé damaškové oceli. Tento nůž byl ...

Kód: RK-6
Schránka 04
ZDARMAZDARMA
1 096 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře Swityf z vysoce kvalitní 67 vrstvé damaškové oceli. Tento nůž byl ...

Kód: ZK-6
Boning 01
ZDARMAZDARMA
1 295 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře XinZuo z vysoce kvalitní 67 vrstvé damaškové oceli. Tento nůž byl ...

Kód: B27-6
sku7
990 Kč

Nůž z rukou řemeslných mistrů Xituo z kvalitní ručně kované a pálené oceli. Tento nůž byl vyvinut speciálně...

Kód: T-1-6

Jako vykošťovací nože jsou u nás používány nože označené BONING. Mají upravenou čepel, zejména její konec a špičku, jsou tvrdší, dobře padnou do ruky, nekloužou z kostí a dobře drží dráhu řezu. Používají se zejména k vykošťování masa. jsou velmi ostré a práce s nimi je snadná.