Vykosťovací nože

10 položek celkem
Nůž na maso filetovací Swityf® Carving OK (8")
ZDARMAZDARMA
1 420 Kč

Dokonalý plátek masa ukrojený jediným pohybem. S dokonale nabroušeným ostřím z damaškové oceli to není...

Kód: OK-4
Boning 01
551 Kč

Díky ručně broušenému ostří z německé oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Kód: B2-6
Nůž vykošťovací Hezhen® Boning B30 (6")
ZDARMAZDARMA
1 436 Kč

Díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Kód: B30-6
Nůž vykošťovací Swityf® Boning GK (6")
ZDARMAZDARMA
1 302 Kč

Díky ručně broušenému ostří ze 72 vrstev damaškové oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez...

Kód: GK-6
Nůž vykošťovací Swityf® Boning OK (6")
ZDARMAZDARMA
1 253 Kč

Díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Kód: OK-6
Nůž vykošťovací Swityf® Boning RK (6,5")
ZDARMAZDARMA
1 180 Kč

Díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Kód: RK-6
Schránka 04
ZDARMAZDARMA
1 096 Kč

Díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Kód: ZK-6
Schránka 01
656 Kč

Díky ručně broušenému ostří z německé oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Kód: B13S-6
Nůž vykošťovací Xinzuo® Boning B1H (5,5")
ZDARMAZDARMA
1 202 Kč

Díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Kód: B1H-6
Boning 01
ZDARMAZDARMA
1 295 Kč

Díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Kód: B27-6

Jako vykošťovací nože jsou u nás používány nože označené BONING. Mají upravenou čepel, zejména její konec a špičku, jsou tvrdší, dobře padnou do ruky, nekloužou z kostí a dobře drží dráhu řezu. Používají se zejména k vykošťování masa. jsou velmi ostré a práce s nimi je snadná.