Vykosťovací nože

9 položek celkem
Nůž vykošťovací SWITYF BONING FK (5,5")
ZdarmaZdarma
1 180 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře Swityf z vysoce kvalitní 67 vrstvé damaškové oceli. Tento nůž byl ...

Kód: 720
Nůž vykošťovací SWITYF BONING FKB (5,5")
ZdarmaZdarma
1 180 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře Swityf z vysoce kvalitní 67 vrstvé damaškové oceli. Tento nůž byl ...

Kód: 721
Nůž vykošťovací SWITYF BONING OK (6")
ZdarmaZdarma
1 253 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře Swityf z vysoce kvalitní 67 vrstvé damaškové oceli. Tento nůž byl ...

Kód: OK-6
Boning 01
551 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře XinZuo z vysoce kvalitní německé oceli. Tento nůž byl  vyvinut...

Kód: B2-6
Boning 01
ZdarmaZdarma
1 295 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře XinZuo z vysoce kvalitní 67 vrstvé damaškové oceli. Tento nůž byl ...

Kód: B27-6
sku7
ZdarmaZdarma
1 177 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře Xituo z vysoce kvalitní 67 vrstvé damaškové oceli. Tento nůž byl ...

Kód: DMM-6
sku3
999 Kč

Nůž z rukou řemeslných mistrů Xituo z kvalitní třívrstvé kompozitní oceli. Tento nůž byl vyvinut speciálně...

Kód: GT-6
boning1
779 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře Xituo z kvalitní německé jemně leštěné oceli. Tento nůž byl  vyvinut...

Kód: M-1-6
sku7
990 Kč

Nůž z rukou řemeslných mistrů Xituo z kvalitní ručně kované a pálené oceli. Tento nůž byl vyvinut speciálně...

Kód: T-1-6

Jako vykošťovací nože jsou u nás používány nože označené BONING. Mají upravenou čepel, zejména její konec a špičku, jsou tvrdší, dobře padnou do ruky, nekloužou z kostí a dobře drží dráhu řezu. Používají se zejména k vykošťování masa. jsou velmi ostré a práce s nimi je snadná.