Vykosťovací nože

Ostré a designově dokonalé! To jsou vykošťovací nože na Damano.cz s možností gravírování monogramů, loga nebo textu, prodlouženou zárukou na 3 roky a dopravou zdarma od 1 000 Kč.

Přečtěte si na našem blogu Jak vybrat kuchyňský nůžJak správně pečovat o nůž.

12 položek celkem
Nůž na maso filetovací Swityf® Carving OK (8")
ZDARMAZDARMA
1 420 Kč

Dokonalý plátek masa ukrojený jediným pohybem. S dokonale nabroušeným ostřím z damaškové oceli to není...

Kód: OK-4
Boning 01
551 Kč

Díky ručně broušenému ostří z německé oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Kód: B2-6
Nůž vykošťovací Hezhen® Boning B30 (6")
ZDARMAZDARMA
1 436 Kč

Díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Kód: B30-6
Nůž vykošťovací Hezhen® Boning B38H (6")
ZDARMAZDARMA
1 464 Kč

Díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Kód: B38H-6
Nůž vykošťovací Swityf® Boning FK (5,5")
ZDARMAZDARMA
1 180 Kč

Díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Kód: FK-6
Nůž vykošťovací Swityf® Boning FKB (5,5")
ZDARMAZDARMA
1 180 Kč

Díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Kód: FKB-6
Nůž vykošťovací Swityf® Boning OK (6")
ZDARMAZDARMA
1 253 Kč

Díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Kód: OK-6
Nůž vykošťovací Swityf® Boning RK (6,5")
ZDARMAZDARMA
1 180 Kč

Díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Kód: RK-6
Schránka 04
ZDARMAZDARMA
1 096 Kč

Díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Kód: ZK-6
Schránka 01
656 Kč

Díky ručně broušenému ostří z německé oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Kód: B13S-6
Nůž vykošťovací Xinzuo® Boning B1H (5,5")
ZDARMAZDARMA
1 202 Kč

Díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Kód: B1H-6
Schránka 09
580 Kč –15 %
493 Kč

Díky ručně broušenému ostří z německé oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Kód: B35-6

Vykošťovací nůž

Jako vykošťovací nože jsou u nás používány nože označené BONING. Mají upravenou čepel, zejména její konec a špičku, jsou tvrdší, dobře padnou do ruky, nekloužou z kostí a dobře drží dráhu řezu. Používají se zejména k vykošťování masa. jsou velmi ostré a práce s nimi je snadná.

Oblíbené filtry z kategorie profesionální kuchyňské nože: sady kuchyňských nožů, šéfkuchařské nože, nože santokunože nakiri, sekáčky, brousky, prkénka a ocílky.