Vykosťovací nože

12 položek celkem
Nůž na maso filetovací Swityf® Carving OK (8")
ZDARMAZDARMA
1 420 Kč

Dokonalý plátek masa ukrojený jediným pohybem. S dokonale nabroušeným ostřím z damaškové oceli to není...

Kód: OK-4
Boning 01
551 Kč

Díky ručně broušenému ostří z německé oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Kód: B2-6
Nůž vykošťovací Swityf® Boning FK (5,5")
ZDARMAZDARMA
1 180 Kč

Díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Kód: FK-6
Nůž vykošťovací Swityf® Boning FKB (5,5")
ZDARMAZDARMA
1 180 Kč

Díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Kód: FKB-6
Nůž vykošťovací Swityf® Boning GK (6")
ZDARMAZDARMA
1 302 Kč

Díky ručně broušenému ostří ze 72 vrstev damaškové oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez...

Kód: GK-6
Nůž vykošťovací Swityf® Boning OK (6")
ZDARMAZDARMA
1 253 Kč

Díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Kód: OK-6
Nůž vykošťovací Swityf® Boning RK (6,5")
ZDARMAZDARMA
1 180 Kč

Díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Kód: RK-6
Schránka 04
ZDARMAZDARMA
1 096 Kč

Díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Kód: ZK-6
Chef B13R 6 nuz 1
ZDARMAZDARMA
1 252 Kč

Díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Kód: B13R-6
Schránka 01
656 Kč

Díky ručně broušenému ostří z německé oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Kód: B13S-6
Boning 01
ZDARMAZDARMA
1 295 Kč

Díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Kód: B27-6
sku7
990 Kč

Díky ručně kovanému ostří z kvalitní nerezové oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Kód: T-1-6

Jako vykošťovací nože jsou u nás používány nože označené BONING. Mají upravenou čepel, zejména její konec a špičku, jsou tvrdší, dobře padnou do ruky, nekloužou z kostí a dobře drží dráhu řezu. Používají se zejména k vykošťování masa. jsou velmi ostré a práce s nimi je snadná.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení