Na vykošťování a špikování

14 položek celkem
Nůž loupací a zdobící SWITYF PARING FKB (3,5")
830 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře i amatérské kuchtíky Swityf z 67 vrstev damaškové oceli. Díky upravené...

Kód: FKB-8
paring
835 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře i amatérské kuchtíky Xituo z 67 vrstev damaškové oceli. Díky upravené malé...

Kód: C-R1-8
sku1
999 Kč

Nůž z rukou řemeslných mistrů Xituo z kvalitní třívrstvé kompozitní oceli. Díky upravené malé čepeli je...

Kód: GT-8
sku8
799 Kč

Nůž z rukou řemeslných mistrů Xituo z kvalitní ručně kované a pálené 440C oceli.  Díky upravené malé...

Kód: T-1-8
Boning 01
551 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z vysoce kvalitní německé oceli. Tento nůž byl  vyvinut...

Kód: B2-6
Nůž vykošťovací SWITYF BONING FK (5,5")
ZDARMAZDARMA
1 180 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře Swityf z vysoce kvalitní 67 vrstvé damaškové oceli. Tento nůž byl ...

Kód: FK-6
Nůž vykošťovací SWITYF BONING FKB (5,5")
ZDARMAZDARMA
1 180 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře Swityf z vysoce kvalitní 67 vrstvé damaškové oceli. Tento nůž byl ...

Kód: FKB-6
Nůž vykošťovací SWITYF BONING OK (6")
ZDARMAZDARMA
1 253 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře Swityf z vysoce kvalitní 67 vrstvé damaškové oceli. Tento nůž byl ...

Kód: OK-6
Nůž vykošťovací SWITYF BONING RK (6,5")
ZDARMAZDARMA
1 180 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře Swityf z vysoce kvalitní 67 vrstvé damaškové oceli. Tento nůž byl ...

Kód: RK-6
Chef B13R 6 nuz 1
ZDARMAZDARMA
1 252 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře XinZuo z vysoce kvalitní 67 vrstvé damaškové oceli. Tento nůž byl ...

Kód: B13R-6
sku3
ZDARMAZDARMA
1 113 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře Xituo z vysoce kvalitní 67 vrstvé damaškové oceli. Tento nůž byl ...

Kód: DMY-6
sku3
999 Kč

Nůž z rukou řemeslných mistrů Xituo z kvalitní třívrstvé kompozitní oceli. Tento nůž byl vyvinut speciálně...

Kód: GT-6
Nahoru
Další produkty

Vykostit pořádný kus masa chce nejen určitou praxi, ale i nůž k tomu upravený. Nože na vykošťování a špikování jsou speciálně tvarované a konstruované tak, aby práce s nimi byla bezpečná a jednoduchá. Dostanou se ke každé kosti a kostičce a z lehkostí od ní oddělí jakékoli maso. Sami uvidíte, jak velký rozdíl v práci při vykošťování tyto nože vykazují.