Univerzální nože

99 položek celkem
Nůž a sekáček Swityf® Cleaver GK (7")
ZDARMAZDARMA
2 277 Kč

Ručně broušené ostří z damaškové oceli a robustní čepel – s tímhle nasekáte vážně cokoliv.

Kód: GK-1
Nůž a sekáček Swityf® Cleaver MX (7")
891 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel – s tímhle prémiovým sekáčkem nasekáte vážně cokoliv.

Kód: MX-1
Schránka 01
ZDARMAZDARMA
2 766 Kč

Ručně broušené ostří a robustní čepel. Sekání, krájení a drcení bude najednou hračka.

Kód: B13D-1
Schránka 01
ZDARMAZDARMA
2 799 Kč

Velká čepel z damaškové oceli, které nic neodolá. Ani kosti a led.

Kód: B1H-CHOPPER
Nůž Hezhen® Nakiri F2 Exclusive (7,1")
TOP
ZDARMAZDARMA
4 375 Kč

To nejlepší z nože a sekáčku v provedení z ručně broušené 110 vrstvé damaškové oceli. 

Kód: F2-1S
Nůž Hezhen® Santoku B30R (7")
ZDARMAZDARMA
2 277 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: B30R-3
Schránka 07
ZDARMAZDARMA
1 408 Kč

Prémiový nůž od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří ze švédské oceli si poradí se...

Kód: B30S-3
Schránka 01
ZDARMAZDARMA
1 240 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z třívrstvé kompozitní oceli si...

Kód: PM8S-3
Nůž na maso filetovací Hezhen® Carving B30 (10")
ZDARMAZDARMA
2 166 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: B30-4
Nůž na maso filetovací Swityf® Carving OK (8")
ZDARMAZDARMA
1 420 Kč

Dokonalý plátek masa ukrojený jediným pohybem. S dokonale nabroušeným ostřím z damaškové oceli to není...

Kód: OK-4
Nůž na maso filetovací Swityf® Carving RK (8")
ZDARMAZDARMA
1 269 Kč

Dokonalý plátek masa ukrojený jediným pohybem. S dokonale nabroušeným ostřím z damaškové oceli to není...

Kód: RK-4
Utility B1Z 1
918 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: B1Z-7
Nahoru
Další produkty

Mnoho nožů vyniká svojí univerzálností a všestranností. Jsou použitelné na maso, ryby, ovoce, zeleninu i sýry. Krájí, řežou, filetují. Zdobí, okrajují a špikují. Prostě jeden nůž zvládne co nejvíce činností. Pro profesionálního kuchaře nebývají tolik doporučovány, kdežto v rukách hobby kuchtíka či amatéra jsou vítaným nástrojem při vaření.