Nože Santoku

12 položek celkem
Nůž Hezhen® Santoku B30R (7")
ZDARMAZDARMA
2 277 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: B30R-3
Nůž Hezhen® Santoku B38 (7,4")
Novinka
ZDARMAZDARMA
2 694 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: B38-3
Nůž Hezhen® Santoku B38H (7")
Novinka
ZDARMAZDARMA
1 876 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: B38H-3
Nůž Swityf® Santoku FK (7")
ZDARMAZDARMA
1 587 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: FK-3
Nůž Swityf® Santoku FKB (7")
ZDARMAZDARMA
1 587 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: FKB-3
Nůž Swityf® Santoku MX (7")
792 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z Martensitic oceli si poradí se vším.

Kód: MX-3
Nůž Swityf® Santoku OK (7")
ZDARMAZDARMA
1 714 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: OK-3
Nůž Swityf® Santoku RK (7")
ZDARMAZDARMA
1 587 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: RK-3
Santoku B1H 3 1
ZDARMAZDARMA
1 490 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z damaškové oceli si poradí se...

Kód: B1H-3
Santoku 01
ZDARMAZDARMA
1 820 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: B32-3
sku2
ZDARMAZDARMA 1 670 Kč –10 %
1 503 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: DMY-3
Santoku
ZDARMAZDARMA
1 725 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: L-1-3

Název SANTOKU pochází z japonštiny a znamená v překladu tři ctnosti (San = tři, Toku = ctnosti). Tento název je velmi trefný, protože popisuje vhodnost nože Santoku na sekání, řezání a krájení na kostičky. Díky tomuto japonskému noži nařežete zeleninu na papírově tenké plátky během několika vteřin. Jeho čepel je dlouhá 13 až 20 cm, obvykle má rovnou hranu. Horní část nože plynule přechází do rukojeti.