Nože Santoku

17 položek celkem
Santoku 01
624 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z kvalitní německé oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B2-3
Santoku 02
ZdarmaZdarma
1 953 Kč

Japonský profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je...

Kód: B30-3
Santoku 1
ZdarmaZdarma
1 953 Kč

Japonský profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je...

Kód: B9Z-3
Nůž SWITYF SANTOKU FK (7")
ZdarmaZdarma
1 587 Kč

Japonský profesionální nůž pro šéfkuchaře Swityf precizně vyrobený z 67 vrstev damaškové oceli. Nože...

Kód: FK-3
Nůž SWITYF SANTOKU FKB (7")
ZdarmaZdarma
1 587 Kč

Japonský profesionální nůž pro šéfkuchaře Swityf precizně vyrobený z 67 vrstev damaškové oceli. Nože...

Kód: FKB-3
Nůž SWITYF SANTOKU OK (7")
ZdarmaZdarma
1 714 Kč

Japonský profesionální nůž pro šéfkuchaře Swityf precizně vyrobený z 67 vrstev damaškové oceli. Nože...

Kód: OK-3
Santoku B13H 210 1
ZdarmaZdarma
1 609 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře XinZuo z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B13H-3
Nůž XINZUO SANTOKU B13R mini (5")
ZdarmaZdarma
1 142 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře XinZuo z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B13R-3MINI
santoku knife
747 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře XinZuo z kvalitní německé oceli. Tento král mezi noži je vhodný...

Kód: B13S-3
Santoku B1H 3 1
ZdarmaZdarma
1 503 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře XinZuo z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B1H-3
Santoku BR1 1
ZdarmaZdarma
1 781 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře XinZuo z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B1R-3
santoku
626 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře XinZuo z kvalitní německé oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B35-3
Nahoru
Další produkty

Název SANTOKU pochází z japonštiny a znamená v překladu tři ctnosti (San = tři, Toku = ctnosti). Tento název je velmi trefný, protože popisuje vhodnost nože Santoku na sekání, řezání a krájení na kostičky. Díky tomuto japonskému noži nařežete zeleninu na papírově tenké plátky během několika vteřin. Jeho čepel je dlouhá 13 až 20 cm, obvykle má rovnou hranu. Horní část nože plynule přechází do rukojeti.