Nože Santoku

23 položek celkem
Nůž Hezhen® Santoku B30R (7")
ZDARMAZDARMA
2 277 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: B30R-3
Schránka 07
ZDARMAZDARMA
1 408 Kč

Prémiový nůž od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří ze švédské oceli si poradí se...

Kód: B30S-3
Schránka 01
ZDARMAZDARMA
1 240 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z třívrstvé kompozitní oceli si...

Kód: PM8S-3
Nůž Swityf® Santoku FK (7")
ZDARMAZDARMA
1 587 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: FK-3
Nůž Swityf® Santoku MX (7")
792 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z Martensitic oceli si poradí se vším.

Kód: MX-3
Nůž Swityf® Santoku OK (7")
ZDARMAZDARMA
1 714 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: OK-3
Nůž Swityf® Santoku RK (7")
ZDARMAZDARMA
1 587 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: RK-3
Schránka 06
ZDARMAZDARMA
1 643 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: ZK-3
Nůž Xinzuo® Santoku B13D (7")
ZDARMAZDARMA
1 892 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: B13D-3
Santoku B13H 210 1
ZDARMAZDARMA
1 609 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: B13H-3
Nůž Xinzuo® Santoku B13R mini (5")
ZDARMAZDARMA
1 142 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Kratší ručně broušené ostří z damaškové oceli si...

Kód: B13R-3MINI
santoku knife
747 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z německé oceli si poradí se vším.

Kód: B13S-3
Nahoru
Další produkty

Název SANTOKU pochází z japonštiny a znamená v překladu tři ctnosti (San = tři, Toku = ctnosti). Tento název je velmi trefný, protože popisuje vhodnost nože Santoku na sekání, řezání a krájení na kostičky. Díky tomuto japonskému noži nařežete zeleninu na papírově tenké plátky během několika vteřin. Jeho čepel je dlouhá 13 až 20 cm, obvykle má rovnou hranu. Horní část nože plynule přechází do rukojeti.