Ocelová ocílka HEZHEN B21-HZ

ZDARMAZDARMA
Schránka 01
1 142 Kč 943,80 Kč bez DPH
Skladem (5 ks)
Můžeme doručit do:
29.6.2022

Vysoce uhlíková ocílka HezHen se zhrublou čepelí a velmi odolnou rukojetí. Použijte ji na jemné broušení svých kuchařských nožů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Praktická, bezpečná a spolehlivá

Profesionální kuchyňská/ kuchařská ocílka z vysoce kvalitní uhlíkové oceli, s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Oválný tvar ocílky zajišťuje větší kontakt nože s ocílkou a tím účinnější výsledek broušení. Je vhodná pro všechny typy nožů a při správném používání zajistí jejich delší životnost. Slouží pro pravidelnou údržbu nožů. Pomocí ocílky na nože snadno a rychle obnovíte původní ostrost jejich čepelí. S touto ocílkou připravíte své nože k mistrovským výkonům. Doporučujeme i jako dárek pro všechny příležitosti. 

Schránka 05

Nejvyšší kvalita použitého materiálu

Ocílka je vyrobena ze spolehlivých materiálů a v této kvalitě vám vydrží dlouhé roky. Je ošetřena proti korozi a jemně nabrousí každý nůž.

Schránka 03

Rukojeť je nádherně provedená a bezpečná

Na rukojeť bylo použito Palisandrové dřevo, což je velmi odolné a trvanlivé dřevo, které v nezměněné podobě vydrží dlouhé roky. Má úžasnou škálu barev. Vyniká tvrdostí, trvanlivostí a akustickými vlastnostmi. Rukojeť je stálá, drží svou strukturu a nezachycuje žádný zápach. 

Schránka 04

Parametry ocílky

Jednoduše tak akorát! Ocílka je lehká, dobře se drží a konstrukce vás ochrání před pořezáním.

Schránka 07

Luxusní dárkové balení

Ocílku odesíláme v luxusní dárkové krabičce. Je velmi vhodná jako dárek k různým příležitostem. 

Schránka 02

Jak ocílku používat?

  1. Způsob obtahování prováděný laikem
  • Nejdříve uchopte ocílku tak, abyste ji drželi ve svislé poloze.
  • Špičkou ji opřete o papírovou utěrku, kterou jste předtím několikrát složili a položili ji na krájecí prkénko. To zabrání ujíždění ocílky do stran a zajistí to její stabilitu.
  • Nyní nůž nakloňte v úhlu přibližně 20° směrem k povrchu ocílky.  
  • Přejeďte po ocílce čepelí nejdříve ostřím napřed ve směru dolů před ocílku.
  • Postup opakujte alespoň 20 x na obou stranách, na každé zvlášť. Dbejte při tom na plynulý tah a zároveň zbytečně netlačte.
  • Vždy je dobré mít na paměti, že při ostření keramických nožů je nutné bezpodmínečně dodržovat zvláštní postup uvedený v konkrétním návodu od výrobce, neboť jejich čepele jsou mimořádně tvrdé.  
  1. Způsob obtahování prováděný profesionálem
  • Uchopte ocílku tak, že ocelová zábrana zvaná gard, umístěná na okraji rukojeti, chrání vaši ruku před zraněním při případném sklouznutí nože.
  • Pravou rukou uchopte rukojeť nože co nejpevněji.
  • Na špičku ocílky nasaďte kořen nože.
  • Mírným tlakem veďte nůž proti ostří až na konec ocílky, a to tím způsobem, že tah ukončíte u špičky nože.
  • Totéž zopakujte ale s druhou stranou ostří. Směr tahu ostří musí probíhat vždy směrem k ocílce.
  • Důležité je příliš netlačit. Stačí obtažení provést vždy několikrát z obou stran. Rukou profesionála správně provedené obtažení trvá pouhých pár vteřin. Není to sice nic složitého, ale chce to mít jistý grif.
  • Profesionální kuchaři doporučují mít ocilku po ruce, abyste při krájení mohli kdykoli znovu provést obtažení nože.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Ocílky
Záruka: 3 roky
Značka: Hezhen
Materiál čepele: drážkovaný
Materiál rukojeti: Palisandr

Jak ocílku používat?

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
SJ Avatar autora | 28.2.2022
krásná ocilka která nádherně ostří nože

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení