Na maso a ryby

Ostré a designově dokonalé! To jsou nože na maso na Damano.cz s možností gravírování monogramů, loga nebo textu, prodlouženou zárukou na 3 roky a dopravou zdarma od 1 000 Kč.

Přečtěte si na našem blogu Jak vybrat kuchyňský nůžJak správně pečovat o nůž.

10 položek celkem
Steak 01
529 Kč

Ručně broušené ostří a německá ocel na pořádně vypečený steak. A nebo klidně raw – tenhle nůž totiž...

Kód: B2-9
Nůž Hezhen® Steak B38H (5")
ZDARMAZDARMA
1 230 Kč

Ručně broušené ostří a damašková ocel na pořádně vypečený steak. A nebo klidně raw – tenhle nůž totiž...

Kód: B38H-9
Nůž na ovoce a zeleninu DAMANO® Utility D-B35 (5")
473 Kč –7 %
439 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří z německé oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: D-B35-7
Nůž na ovoce a zeleninu Hezhen® Utility B30R (5")
ZDARMAZDARMA
1 390 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: B30R-7
Nůž na ovoce a zeleninu Hezhen® Utility B30S (5")
890 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří ze švédské oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: B30S-7
Nůž na ovoce a zeleninu Hezhen® Utility B38H (5")
ZDARMAZDARMA
1 230 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: B38H-7
Nůž na ovoce a zeleninu Hezhen® Utility F2 Exclusive (5,2")
ZDARMAZDARMA
3 167 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří ze 110 vrstev damaškové oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: F2-7
Schránka 11
890 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří z kvalitní kompozitní oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: PM8S-7
Nůž na ovoce a zeleninu Xinzuo® Utility B32D (5")
Novinka
ZDARMAZDARMA
2 499 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.

Kód: B32D-7
sku2
999 Kč –15 %
848 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří ze speciální kompozitní oceli a rukojeti z palisandru. Ať už se...

Kód: GT-7

Nůž na maso

Nože na maso slouží k přípravě a zpracování masa. Krájí, vykoštují, filetují a řežou. Maso bývá v kuchyni nejčastější surovinou ke zpracování. Je důležité, aby řez byl čistý, úhledný a bez větší námahy a tlaku na surovinu. Lze je použít na jakékoli maso, hravě si poradí s hovězím, vepřovým, drůbežím, telecím či jiným exotickým masem. Používají se i na vnitřnosti, krájení sádla, kůží a pro svoji univerzálnost jsou velmi oblíbené.

Oblíbené filtry z kategorie kuchyňské nožešpikovací noženože na sushinože na zeleninunože Boningnože na ryby