Nůž Hezhen® Steak B38H (5")
Kód: B38H-9Související produkty
Detailní popis produktu
Aby měl steak pořád šťávu
... ať už si svůj flák masa připravujete jakkoliv. Krvavý nebo propečený, je to jedno. Ručně broušené ostří zajistí, že na maso nemusíte tlačit. Díky tomu dosáhnete precizního řezu a všechna šťáva zůstane přesně tam, kde má. V mase.
S nožem Hezhen® Steak B38H (5"):
- nakrájíte steak jakkoliv propečený.
- naporcujete menší kusy masa připraveného vcelku.
- nakrájíte ovoce a zeleninu.
- prošpikujete maso.
- nahradíte šéfkuchařský nůž, pokud preferujete kratší ostří.
Ostrost se skrývá v detailu
Každý nůž je ručně opracovaný a taky broušený. Díky tomu se vám do ruky vždy dostane originál. Skutečně ostrý originál.
Ergonomicky tvarovaná rukojeť v barvě slonové kosti je vyrobena z extrémně odolného, přesto lehkého materiálu G10. Perfektně padne do ruky, takže se nůž jednoduše ovládá a zaručuje jistý pohyb. Povrch je totiž nepřilnavý, ale zároveň zabraňuje nechtěnému sklouznutí prstů. Nenasává vlhkost ani pachy. Vydrží tak i drsnější zacházení. A hlavně dlouhé roky bez známek opotřebení.
... a taky damaškové oceli
Díky typické kresbě ji poznáte na první pohled. Skládá se z mnoha vrstev, které se překládají a do sebe postupně kovají. Zkušení nožíři jsou schopni „vymalovat“ čepel přesně tak, jak chtějí. Navíc při výrobě využívají nejmodernější tepelně vakuové zpracování, které dodává damašku (ne)skutečnou odolnost a pevnost. Takže vydrží generace.
Parametry nože Hezhen® Steak B38H (5")
Jádro čepele: | 10Cr15CoMoV* |
Složení damaškové oceli: | 66 vrstev oceli 316L |
Tvrdost oceli: | 60 ± 2 rockwella |
Stupeň ostrosti: | 6 až 8 N |
Tloušťka čepele: | 2,5 mm |
Materiál rukojeti: | G10 |
Prvky rukojeti: | barva slonová kost |
Hmotnost: | 186 g |
* Složením odpovídá japonské oceli VG-10. Obsažený chrom zajišťuje pevnost, kobalt a vanad řezivost, molybden je antikorozní
Luxusní dárkové balení
Profesionální nůž Hezhen® Steak B38H si zaslouží pořádný obal. Přijde vám tak v originální dárkové krabičce. Spolu s ním dostanete i certifikát potvrzující jeho pravost a kvalitu.
TIP: Pokud budete chtít v budoucnu nůž nabrousit, zašlete nám ho zpět v původní krabici. Ta totiž nejen dobře vypadá, ale také nůž chrání. Takže se noži při přepravě nic nestane.
Aby ostří mělo pořád(ný) říz, tak ho:
- nikdy neumývejte v myčce na nádobí.
- nenechávejte špinavý. Po použití ho rovnou umyjte a osušte.
- nepoužívejte na extrémně tvrdé potraviny (jako jsou mražená jídla a kosti).
- nepoužívejte k páčení a zbytečně ho neohýbejte.
- chraňte před nárazy a pády.
- ukládejte na bezpečné místo.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Damaškové nože |
---|---|
Záruka: | 3 roky |
Značka: | HEZHEN |
Série: | B38H |
Typ nože: | Steak |
Použití nože: | maso, steaky |
Materiál rukojeti: | G10 |
Materiál nože: | Damašková ocel |
Délka čepele: | 101 - 150 mm |
Počet vrstev damaškové oceli: | 66 |
Štítky: | Kvalitní, Značkové, Luxusní, Nejlepší, Profesionální, Krásné, Levné |
Broušení: | oboustranné |
Doporučené umístění gravíru: | u rukojeti dole |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.