HEZHEN® kuchyňský nůž Nakiri B30 (7")
Kód: B30-1SSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Nakrájeno dřív, než řeknete nakiri
Pro rychlé a bezpečné krájení potřebujete jediné – dokonale nabroušené ostří. Široká a dlouhá čepel zvládne zpracovat hromady ovoce, zeleniny i bylinek v rekordním čase. Oproti klasickému sekáčku na maso je ale o něco menší. Nehodí se proto úplně na porcování větších kusů masa.
S nožem Hezhen® Nakiri B30 (7"):
- rychle nakrájíte ovoce a zeleninu bez mačkání.
 - nasekáte bylinky.
 - naporcujete menší kusy masa.
 - nadrtíte česnek.
 
/Nakiri_6.jpg)
Ostrost se skrývá v detailu
Proto je každý nůž ručně opracovaný a taky broušený. Díky tomu se vám do ruky vždy dostane originál. Skutečně ostrý originál.
Ergonomická rukojeť z platanu perfektně padne do ruky a zabraňuje sklouznutí prstů. Jednoduše se tvaruje a závěrečné opracování zamezuje pohlcování pachů i vlhkosti. A navíc nádherně vypadá. Má typicky světlou kresbu a žíhání. Vždycky ale záleží na tom, jaký kus dřeva se pro výrobu použije. A právě díky tomu víte, že držíte v ruce kus poctivého řemesla. Díky tomu, že žádné dva kusy nejsou stejné.
/Nakiri_4.jpg)
... a taky damaškové oceli
Díky typické kresbě ji poznáte na první pohled. Skládá se z mnoha vrstev, které se překládají a do sebe postupně kovají. Zkušení nožíři jsou schopni „vymalovat“ čepel přesně tak, jak chtějí. A k těm se řadí i mistři z manufaktury Xinzuo®. Navíc při výrobě využívají nejmodernější tepelně vakuové zpracování, které dodává damašku (ne)skutečnou odolnost a pevnost. Takže vydrží generace.
/Nakiri_1.jpg)
Prémiová značka s tradicí
Nože, které už prostě nelze nijak vylepšit. Nikam dál posunout. Jen ty dostanou označení Hezhen®. Stojí za nimi čínská manufaktura Xinzuo®. Pro svojí prémiovou značku využívají jen ty nejkvalitnější materiály – od ostří až po dokonale opracovanou rukojeť. S noži Hezhen® tak pracují šéfkuchaři po celém světě. Jejich mistrné zpracování je totiž důkazem vrcholného umění nožířských mistrů.
Pocta klasickému řemeslu i vynalézavosti
Manufaktura Xinzuo® má za sebou už víc než 20 let. S ničím v ní ale nechvátají. Ví totiž, že precizní zpracování chce svůj čas. Mistrně ovládnuté řemeslo spojují s inovativními postupy a neustále posouvají možnosti. Vždy však s respektem k tradici.
A není divu. Pochází totiž z čínského Yangjiang přezdívaného „město nožů“. Po staletí se tu zkušenosti předávají z generace na generaci. Se vším, co k takovému řemeslu patří. Právě proto jsou nože Hezhen ručně opracované. Protože mistři nožíři jsou na svůj původ hrdí. A protože chtějí, aby místní byli naopak hrdí na ně.
Parametry nože Hezhen® Nakiri B30 (7")
| Jádro čepele: | 10Cr15CoMoV* | 
| Složení damaškové oceli: | 66 vrstev oceli 316L | 
| Tvrdost oceli: | 60 ± 2 rockwella | 
| Stupeň ostrosti: | 6 až 8 N | 
| Tloušťka čepele: | 2,2 mm | 
| Materiál rukojeti: | platan | 
| Prvky rukojeti: | zlatý proužek a zadní nýt | 
| Hmotnost: | 232 g | 
* Složením odpovídá japonské oceli VG-10. Obsažený chrom zajišťuje pevnost, kobalt a vanad řezivost, molybden je antikorozní

Luxusní dárkové balení
Profesionální nůž Hezhen® Nakiri B30 si zaslouží pořádný obal. Přijde vám tak v originální dárkové krabičce. Spolu s ním dostanete i certifikát potvrzující jeho pravost a kvalitu.
TIP: Pokud budete chtít v budoucnu nůž nabrousit, zašlete nám ho zpět v původní krabici. Ta totiž nejen dobře vypadá, ale také nůž chrání. Takže se noži při přepravě nic nestane.
/Nakiri_5.jpg)
Aby ostří mělo pořád(ný) říz, tak ho:
- nikdy neumývejte v myčce na nádobí.
 - nenechávejte špinavý. Po použití ho rovnou umyjte a osušte.
 - nepoužívejte na extrémně tvrdé potraviny (jako jsou mražená jídla a kosti).
 - nepoužívejte k páčení a zbytečně ho neohýbejte.
 - chraňte před nárazy a pády.
 - ukládejte na bezpečné místo.
 
Parametry
| Záruka: | 3 roky | 
|---|---|
| Značka: | HEZHEN | 
| Série: | B30 | 
| Typ nože: | Japonské, Nakiri | 
| Použití nože: | Maso, Sekání, Zelenina | 
| Materiál rukojeti: | Platan | 
| Materiál nože: | Damašková ocel | 
| Délka čepele: | 151 - 200 mm | 
| Počet vrstev damaškové oceli: | 66 | 
| Broušení: | Oboustranné | 
| Doporučené umístění gravíru: | U rukojeti nahoře | 
| Položka byla vyprodána… | |
Časté dotazy
Výběr produktu
Nákup na e-shopu
Výpis hodnocení
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
    
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
    
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
    
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
    
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
    
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
    
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
    
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
    
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
    
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
    
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
    
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
    
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
    
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
    
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
    
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
    
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
    
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
    
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
    
                                                                                                                                    
    
    
            
