Damaškové nože

11 položek celkem
Cleaver 01
ZdarmaZdarma
2 168 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom XinZuo z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B1H-1
Paring 1
768 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře XinZuo z 67 vrstev damaškové oceli. Díky upravené malé čepeli je vhodný na...

Kód: B20-8
Carving 1
ZdarmaZdarma
1 466 Kč

Profesionální nůž XinZuo z 67 vrstev damaškové oceli. S tímto skvělým nožem zvládnete přesné řezy nebo...

Kód: B20-4
Utility B20 1
829 Kč

Profesionální univerzální nůž XinZuo z 67 vrstev damaškové oceli. Je vhodný pro práci s  masem,...

Kód: B20-7
Bread B20 1
ZdarmaZdarma
1 481 Kč

Profesionální nůž XinZuo z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení veškerého pečiva. Jeho zubaté...

Kód: B20-5
1A
ZdarmaZdarma
1 733 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře XinZuo z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B1H-210
Chef B1H 28 1
ZdarmaZdarma
1 514 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře XinZuo z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B1H-2
Chef B20 1
ZdarmaZdarma
1 531 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře XinZuo z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B20-2
Bunka 01
ZdarmaZdarma
1 517 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře XinZuo z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B1H-B
Nakiri 01
ZdarmaZdarma
1 607 Kč

Profesionální nůž XinZuo z 67 vrstev damaškové oceli. S tímto skvělým nožem a "minisekáčkem" v jednom...

Kód: B1H-1S
Santoku B20 1
ZdarmaZdarma
1 481 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře XinZuo z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je vhodný...

Kód: B20-3

Damaškové nože mají nižší hmotnost, než nože německé. Jejich čepel působí až mysticky a pokud se o nůž dobře staráte, zajistíte mu dlouholetou neměnnost vlastností a s jeho ostrostí budete opravdu spokojeni

U damaškových nožů můžeme vyzdvihnout rychlost, obratnost a eleganci. Proto si získávají stále větší oblibu. V naší nabídce se nejčastěji setkáte se 67 vrstvami oceli. Čepel má i vyšší tvrdost, která je udávána okolo 63° Rockwella. 

Ti nejlepší návrháři nožů čerpají z letitých zkušeností, požadavků kuchařských mistrů ale i z názorů amatérských kuchařů. Při výrobě nožů se používají špičkové a moderní technologie, ale velký podíl na výrobě nožů má i ruční a precizní výroba všech, kterým prošel nůž rukama. Velmi dbáme i na kvalitní kontrolu každého výrobku, který nabízíme.