Výpis produktů
 
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
    Santoku nůž
SANTOKU, symbol japonské kuchyně, přináší do vaření rovnováhu, ostrost a neochvějnou všestrannost. Rovná hrana a široká čepel se pohybuje s lehkostí samurajského meče – houpavý i přímý pohyb zvládne sekání bylinek, porcování masa i krájení zeleniny na dokonale rovné plátky. Horní část čepele plynule přechází do rukojeti, což zajišťuje pohodlí a stabilitu i při delší práci. Čepel Santoku mívá délku 13 až 20 cm – rozsah, který ctí tradici a dává prostor vybrat si nůž odpovídající vaší ruce i stylu práce. Santoku je nůž, v němž se odráží duch bushidó – soulad disciplíny, přesnosti a respektu k nástroji. Tak co – pozvete do kuchyně mistra tří ctností?
Přednosti? RYCHLOST A PŘESNOST
👉 Zaujal vás Santoku nůž? Tím naše nabídka zdaleka nekončí! Věděli jste, že u nás najdete i obaly na nože, teploměry do masa nebo kuchařské tašky?
🔪 I váš starý nůž si zaslouží ostrou kondici – využijte naše profesionální broušení a dejte mu druhý dech.
 
                                    
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
     
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
     
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
     
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
     
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
     
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
     
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
     
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
     
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
     
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
     
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
     
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
     
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
     
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
     
                                                                                                                                                                                    
                                                    
    
    
    