Nůž Swityf® Santoku RK (7")

Kód: RK-3
ZDARMAZDARMA
Nůž Swityf® Santoku RK (7")
1 587 Kč 1 311,57 Kč bez DPH
Skladem (10 ks)
Gravírování
Můžeme doručit do:
25.4.2024

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nůž asijských šéfkuchařů

Neexistuje snad žádný, který by ho neměl. A není divu. Nůž typu santoku se vyznačuje pevnou čepelí, ručně broušeným ostřím z damaškové oceli a speciálním tvarem špičky. Díky ní se nezapichuje a umožňuje plynulé řezy. Evropské oboustranné broušení zajišťuje jednoduchou manipulaci. Ať jste pravák, nebo levák.

S nožem Swityf® Santoku RK (7"):

  • nasekáte jakoukoliv zeleninu na jemné nudličky či kousky.
  • v podstatě namelete bylinky i kousky vařeného masa.
  • nakrájíte jemné plátky a nahradíte s ním tak i klasický plátkovací nůž.
  • díky hladké řezné hraně oškrábete z ryb šupiny a z masa zbytky kůže.
  • naklepete maso nebo rozbijete krunýř pomocí masivní páteře čepele.
  • nadrtíte česnek díky jeho široké čepeli.
  • očistíte ovoce a zeleninu od semen pomocí zaoblené špičky.

SWITYF logo mini

Krása damaškové oceli

Díky typické kresbě ji poznáte na první pohled. Skládá se z mnoha vrstev, které se překládají a do sebe postupně kovají. Díky tomu se dají vlastnosti čepele dokonale přizpůsobit. Při výrobě se navíc používá nejmodernější tepelně vakuové zpracování, které dodává damašku (ne)skutečnou odolnost a pevnost. Takže vydrží generace.

6

Na rukojeti taky záleží

Ergonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobena z extrémně odolného, přesto lehkého materiálu G10. Perfektně padne do ruky, takže se nůž jednoduše ovládá a zaručuje jistý pohyb. Povrch je totiž nepřilnavý, ale zároveň zabraňuje nechtěnému sklouznutí prstů. Nenasává vlhkost ani pachy. Vydrží tak i drsnější zacházení. A hlavně dlouhé roky bez známek opotřebení.

4

Tradiční, ale moderní

Nejsou na trhu zas tak dlouho. Ale už si na něm zvládli vydobýt postavení. Řeč je o firmě Dtyt Industry Co., která stojí za noži Swityf®. Samotná manufaktura sídlí v čínském městě Yangjiang přezdívaném „město nožů“. Po staletí se tu zkušenosti předávají z generace na generaci. Se vším, co k nožířskému řemeslu patří. 

Pečlivě se vybírají nejen materiály, ale také postupy. Proto se manufaktura nespoléhá jen na tradice, ale zapojuje do procesu i nejnovější technologie. Na svém kontě tak má 3 patenty a nespočet precizně vyrobených nožů. A na jeden z nich právě koukáte.

Parametry nože Swityf® Santoku RK (7")

Jádro čepele:  VG-10* 
Složení damaškové oceli: 66 vrstev oceli 316L
Tvrdost oceli: 60 ± 2 rockwella
Stupeň ostrosti: 6 až 8 N
Tloušťka čepele:  2,1 mm
Materiál rukojeti: G10
Prvky rukojeti: tři ozdobné nýty
Hmotnost: 246 g

* Kvalitní japonská ocel vynikající tvrdostí a odolností.

rozm

Luxusní dárkové balení

Profesionální nůž Swityf® Santoku RK si zaslouží pořádný obal. Přijde vám tak v originální dárkové krabičce

TIP: Pokud budete chtít v budoucnu nůž nabrousit, zašlete nám ho zpět v původní krabici. Ta totiž nejen dobře vypadá, ale také nůž chrání. Takže se noži při přepravě nic nestane.

packing

Aby ostří mělo pořád(ný) říz, tak ho:

  • nikdy neumývejte v myčce na nádobí.
  • nenechávejte špinavý. Po použití ho rovnou umyjte a osušte
  • nepoužívejte na extrémně tvrdé potraviny (jako jsou mražená jídla a kosti).
  • nepoužívejte k páčení a zbytečně ho neohýbejte.
  • chraňte před nárazy a pády. 
  • ukládejte na bezpečné místo. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Damaškové nože
Záruka: 3 roky
Značka: SWITYF
Série: RK
Typ nože: Santoku
Použití nože: maso, ryby, zelenina, ovoce, filetování
Materiál rukojeti: G10
Materiál čepele: Damašková ocel
Počet vrstev damaškové oceli: 66
Broušení: oboustranné 15°
Doporučené umístění gravíru: u rukojeti nahoře
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
VK Avatar autora | 30.11.2021
Nemohu hodnotit je to dárek. Doprava v pořádku a rychlá.
5
VM Avatar autora | 23.11.2021
Nůž je krásný, gravírování je vidět hezky a čitelně. Zásilka přišla kvalitně zabalená, a nůž je uložen v krásné krabičce.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: