Nůž na maso filetovací Hezhen® Carving B2 (8")

Kód: B2-4
612 Kč 505,79 Kč bez DPH
Skladem (>10 ks)
Gravírování
Můžeme doručit do:
25.4.2024

Dokonalý plátek masa ukrojený jediným pohybem. S ručně broušeným ostřím z německé oceli to není vůbec žádný problém. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Poradí si s jakýmkoliv masem

Je úplně jedno, jestli máte na prkýnku drůbež nebo zvěřinu. Pro porcování je totiž základem perfektně nabroušené ostří. Tak, aby maso nepotrhalo a jediným pohybem ukrojilo dokonalý plátek. Speciální zúžený tvar čepele umožňuje precizní řez a bezchybnou kontrolu krájení. 

Nůž Hezhen® Carving B2 (8") se hodí na:

  • plátkování syrového masa.
  • porcování masa připravovaného vcelku.
  • špikování.
  • filetování ryb.

Carving_4

Ostrost se skrývá v detailu

Proto je každý nůž ručně opracovaný a taky broušený. Díky tomu se vám do ruky vždy dostane originál. Skutečně ostrý originál.

Ergonomická rukojeť z pakka dřeva perfektně padne do ruky a zabraňuje sklouznutí prstů. Jednoltivé dřevěné pláty se do sebe pod velkým tlakem laminují. Závěrečné opracování zamezuje pohlcování pachů i vlhkosti. Díky tomu všemu je pakka rukojeť odolná a pevná. A navíc nádherně vypadá. Barva je různá – od světlé až po čokoládově tmavou. Vždycky záleží na tom, jaká dřeva se pro výrobu použijí. A právě díky tomu víte, že držíte v ruce kus poctivého řemesla. Díky tomu, že žádné dva kusy nejsou stejné.

Carving_5

… a taky německé oceli 

Materiál ostří je alfou a omegou. Právě proto v manufaktuře sáhli po nerezové solingenské oceli. Najdeme ji nejen v kuchyních šéfkuchařů, ale také na operačních sálech. A to už je nějaká záruka kvality.

Na její dokonale hladký povrch se nic nelepí a každý řez je tak ostrý. Precizní. Navíc díky tepelně vakuovému zpracování je ocel (ne)skutečně odolná a pevná. Takže něco vydrží.

Carving_2

Prémiová značka s tradicí

Nože, které už prostě nelze nijak vylepšit. Nikam dál posunout. Jen ty dostanou označení Hezhen®. Stojí za nimi čínská manufaktura Xinzuo®. Pro svojí prémiovou značku využívají jen ty nejkvalitnější materiály – od ostří až po dokonale opracovanou rukojeť. S noži Hezhen® tak pracují šéfkuchaři po celém světě. Jejich mistrné zpracování je totiž důkazem vrcholného umění nožířských mistrů.

Pocta klasickému řemeslu i vynalézavosti

Manufaktura Xinzuo® má za sebou už víc než 20 let. S ničím v ní ale nechvátají. Ví totiž, že precizní zpracování chce svůj čas. Mistrně ovládnuté řemeslo spojují s inovativními postupy a neustále posouvají možnosti. Vždy však s respektem k tradici.

A není divu. Pochází totiž z čínského Yangjiang přezdívaného „město nožů“. Po staletí se tu zkušenosti předávají z generace na generaci. Se vším, co k takovému řemeslu patří. Právě proto jsou nože Hezhen ručně opracované. Protože mistři nožíři jsou na svůj původ hrdí. A protože chtějí, aby místní byli naopak hrdí na ně.

Parametry nože Hezhen® Carving B2 (8")

Materiál čepele:  solingenská ocel 1.4116* 
Tvrdost oceli: 58 ± 2 rockwella
Stupeň ostrosti: 6 až 8 N
Tloušťka čepele:  2,2 mm
Materiál rukojeti: pakka wood
Prvky rukojeti: dva ozdobné nýty
Hmotnost: 159 g

* Označovaná také jako X50CrMoV15. Obsažený chrom zajišťuje pevnost, vanad řezivost a molybden je antikorozní.

rozmery

Luxusní dárkové balení

Profesionální nůž Hezhen® Carving B2 si zaslouží pořádný obal. Přijde vám tak v originální dárkové krabičce. Spolu s ním dostanete i certifikát potvrzující jeho pravost a kvalitu.

TIP: Pokud budete chtít v budoucnu nůž nabrousit, zašlete nám ho zpět v původní krabici. Ta totiž nejen dobře vypadá, ale také nůž chrání. Takže se noži při přepravě nic nestane.

Carving_06

Aby ostří mělo pořád(ný) říz, tak ho:

  • nikdy neumývejte v myčce na nádobí.
  • nenechávejte špinavý. Po použití ho rovnou umyjte a osušte
  • nepoužívejte na extrémně tvrdé potraviny (jako jsou mražená jídla a kosti).
  • nepoužívejte k páčení a zbytečně ho neohýbejte.
  • chraňte před nárazy a pády. 
  • ukládejte na bezpečné místo. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Německé nože
Záruka: 3 roky
Značka: HEZHEN
Série: B2
Typ nože: Carving
Použití nože: maso, ryby, sýry, filetování
Materiál rukojeti: Pakka
Materiál nože: Německá ocel
Délka čepele: 201 - 250 mm
Broušení: oboustranné
Doporučené umístění gravíru: u rukojeti nahoře
5
7x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
JB Avatar autora | 4.1.2023
Výborný nůž.
5
BV Avatar autora | 23.12.2022
Vše v pořádku, bude pod stromečkem.
5
P Avatar autora | 20.12.2022
Vše v pořádku, bude pod stromečkem
5
PN Avatar autora | 18.12.2022
Vše v pořádku zakoupeno jako dárek.
5
MP Avatar autora | 12.11.2022
Jsem moc spokojená
5
JB Avatar autora | 2.8.2022
perfektní
5
MK Avatar autora | 12.7.2022
Supr ůž

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: