Německé nože

17 položek celkem
Cleaver 01
ZDARMAZDARMA
752 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom HezHen z kvalitní německé oceli. Je vhodný pro krájení a sekání masa,...

Kód: B2-17
Cleaver 1
ZDARMAZDARMA
779 Kč

Profesionální nůž a polosekáček v jednom HezHen z kvalitní německé oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B2-18
Santoku 01
624 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z kvalitní německé oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B2-3
carving
615 Kč

Profesionální nůž z kvalitní německé oceli XinZuo vhodný k  plátkování masa, ryb nebo...

Kód: B35-4
Carving 01
612 Kč

Profesionální nůž z kvalitní německé oceli HezHen vhodný k  plátkování masa, ryb nebo...

Kód: B2-4
carv
779 Kč

Profesionální nůž Xituo z kvalitní německé jemně leštěné oceli vhodný k  plátkování...

Kód: M-1-4
Utility 01
518 Kč

Profesionální univerzální nůž HezHen z německé oceli. Je vhodný pro práci s  masem, zeleninou,...

Kód: B2-7
utility knife
668 Kč

Profesionální univerzální nůž XinZuo z německé oceli. Je vhodný pro práci s  masem, zeleninou,...

Kód: B13S-7
uvod
496 Kč

Profesionální univerzální nůž XinZuo z německé oceli. Je vhodný pro práci s  masem, zeleninou,...

Kód: B5-7
Chef 01
624 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z kvalitní německé oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B2-2
chef knife
754 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře  XinZuo z kvalitní německé oceli. Tento král mezi noži je vhodný...

Kód: B13S-2
chef
626 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře  XinZuo z kvalitní německé oceli. Tento král mezi noži je vhodný...

Kód: B35-2
Nahoru
Další produkty

Pro německou ocel je charakteristická její pevnost. Jedná se o nejrozšířenější nože na světě. Ve srovnání s damaškovými noži mají větší hmotnost, ale menší tvrdost oceli, která se pohybuje mezi 56 - 58° Rockwella. 

Nože s německou ocelí se brousí ve větším úhlu, ikdyž v současné době se můžeme setkat s broušením i do menších úhlů, než bývalo zvykem. Nůž má velmi pevnou konstrukci, je odolný a při pádu je daleko menší šance poškození. 

Je využitelný při krájení všech druhů surovin a amatérský kuchař s ním prakticky pokrájí úplně všechnoJe třeba vyzdvihnout jeho snadnější práci s velkými kusy masa. Cenově jsou tyto nože přijatelnější než nože z damaškové oceli. Jejich výroba není tak náročná.

U všech nožů z naší nabídky se můžete spolehnout na dlouhotrvající ostrost nože a kvalitu krájení