Německé nože

8 položek celkem
Carving 01
612 Kč

Profesionální nůž z kvalitní německé oceli HezHen vhodný k  plátkování masa, ryb nebo...

Kód: B2-4
carv
779 Kč

Profesionální nůž Xituo z kvalitní německé jemně leštěné oceli vhodný k  plátkování...

Kód: M-1-4
Bread 01
612 Kč

Profesionální nůž HezHen z kvalitní německé oceli. Je vhodný pro krájení veškerého pečiva. Jeho zubaté...

Kód: B2-5
bread
615 Kč

Profesionální nůž XinZuo z kvalitní německé oceli. Je vhodný pro krájení veškerého pečiva. Jeho zubaté...

Kód: B35-5
Chef 01
624 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z kvalitní německé oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B2-2
chef knife
754 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře  XinZuo z kvalitní německé oceli. Tento král mezi noži je vhodný...

Kód: B13S-2
uvod
634 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře  XinZuo z kvalitní německé oceli. Tento král mezi noži je vhodný...

Kód: B5-2
chef1
779 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře  Xituo z velmi kvalitní a jemně leštěné německé oceli. Tento král...

Kód: M-1-2

Pro německou ocel je charakteristická její pevnost. Jedná se o nejrozšířenější nože na světě. Ve srovnání s damaškovými noži mají větší hmotnost, ale menší tvrdost oceli, která se pohybuje mezi 56 - 58° Rockwella. 

Nože s německou ocelí se brousí ve větším úhlu, ikdyž v současné době se můžeme setkat s broušením i do menších úhlů, než bývalo zvykem. Nůž má velmi pevnou konstrukci, je odolný a při pádu je daleko menší šance poškození. 

Je využitelný při krájení všech druhů surovin a amatérský kuchař s ním prakticky pokrájí úplně všechnoJe třeba vyzdvihnout jeho snadnější práci s velkými kusy masa. Cenově jsou tyto nože přijatelnější než nože z damaškové oceli. Jejich výroba není tak náročná.

U všech nožů z naší nabídky se můžete spolehnout na dlouhotrvající ostrost nože a kvalitu krájení