Rozhovor se zástupcem hotelové školy

kuchar 

 
 
 “Damaškovou ocel není třeba chválit, ta se chválí sama.”
 
   Budoucí kuchaři ze Střední školy gastronomické a hotelové v Praze využívají při praxích profesionální nože Damano. V     čem   vidí jejich hlavní přednosti jsme zjišťovali u zástupce ředitele pro gastronomické obory Mgr. Jaroslava Hájka,DiS.
 
 
 
 
 
 Jak jste spokojeni s noži Damano?

S noži od firmy Damano jsem maximálně spokojen. Poměr kvalita x cena je skutečně velmi příznivá.  

 Rozhovor2

 

Jaké nože konkrétně používáte?

Postupem času mám kompletní sadu, a dokonce mi letos přinesl ježíšek i perfektní kožené pouzdro na všechny mé nože. 

 

Máte svého favorita?

Určitě šéfkuchařský nůž a nůž na zeleninu

 

V čem vidíte jejich hlavní přednosti?

Damaškovou ocel není třeba chválit, ta se chválí sama.???? 

 

Používáte i doplňkový sortiment?

Kožené pouzdro na všechny mé nože a magnetický držák. Také nový teploměr do masa mne nadchl.

 

Jaké gastronomické techniky se žáci naučí s noži Damano? 

Na gastronomické škole se žáci učí komplexní dovednosti s kuchařskými noži. Od různých způsobů krájení, okrajování a čištění až po filetování a vykosťování.

 

Rozhovor3

 

Jak se o nože staráte, když jsou v takové zátěži?

Po použití je vždy omyji pod vlažnou vodou a pečlivě osuším před uložením do ochranného pouzdra. V případě potřeby po delším používání obnovím ostří na ocílce.

Ani po několika letech jsem zatím nemusel nože brousit. Hlavně žákům radím nemít nože saponáty a nedávat je do myčky.

 

Proč jste si zvolili právě Damano?

Na základě pozitivních referencí, velice vstřícného přístupu a zajištění komplexní nabídky a servisu od pracovníků firmy Damano. Také gravírování se všem žákům velmi osvědčilo. 

 

Rozhovor1

 

Jak dlouho s firmou Damano spolupracujete?

Prakticky od jejího založení. A jsem přesvědčen, že budeme spolupracovat ještě dlouho.

Momentálně s pracovníky firmy Damano ladíme soupravu pro naše žáky, která by jim byla plošně nabízena při nástupu do školy.

Na další recenze se můžete podívat zde.