Typy nožů

Každý typ nože z naší nabídky má jiné upotřebení, prostě se hodí na něco jiného. I když mají vzájemnou zastupitelnost, výborně se doplňují a pomáhají si, každý z nich je prostě špička ve svém oboru. Pojďme si je představit...

 

paring_1PARING - malý nůž, který se používá ke krájení, tvarování, loupání a zdobení. Je ideální na ovoce a zeleninu.

utilityUTILITY - univerzální pomocník hodící se na krájení a špikování. jeho doménou je maso, ryby, ovoce a zelenina.

      carving_2      CARVING - delší nůž ke krájení, plátkování a řezání zejména masa a ryb. 

breadBREAD - není lepší nůž na krájení chleba a pečiva, než tento vroubkovaný.

santokuSANTOKU - Japonský nůž se zaoblenou špičkou. Zvládne krájení, řezání i plátkování masa, ryb, ovoce i zeleniny.

chefCHEF - nůž šéfkuchaře na maso a ryby. Umí však i se zeleninou a ovocem, je vhodný na krájení a plátkování.

gyutoGYUTO - Japonský nůž zpracuje a nakrájí jakoukoli zeleninu, ovoce, maso a ryby. Má jinak stavěnou špičku.

steakSTEAK - s jiným nožem si na steaku nepochutnáte, ať už je medium, rare či well done. Výborně krájí plátky masa.

nakiriNAKIRI - Japonský nůž  skvěle krájí či seká maso a zeleninu. U kuchařů se stává stále oblíbenějším.

cleaverCLEAVER A CHOPPER - sekáček na maso a drobné kosti. Ideální při porcování masa.

 

Kliknutím na obrázek nože se otevřete nabídku jednotlivých nožů dle jejich typu. 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení