Damaškové nože
Damaškové nože mají nižší hmotnost, než nože německé. Jejich čepel působí až mysticky a pokud se o nůž dobře staráte, zajistíte mu dlouholetou neměnnost vlastností a s jeho ostrostí budete opravdu spokojeni.
U damaškových nožů můžeme vyzdvihnout rychlost, obratnost a eleganci. Proto si získávají stále větší oblibu. V naší nabídce se nejčastěji setkáte se 67 vrstvami oceli. Čepel má i vyšší tvrdost, která je udávána okolo 63° Rockwella.
Ti nejlepší návrháři nožů čerpají z letitých zkušeností, požadavků kuchařských mistrů ale i z názorů amatérských kuchařů. Při výrobě nožů se používají špičkové a moderní technologie, ale velký podíl na výrobě nožů má i ruční a precizní výroba všech, kterým prošel nůž rukama. Velmi dbáme i na kvalitní kontrolu každého výrobku, který nabízíme.