Carving nože

12 položek celkem
Carving 01
612 Kč

Dokonalý plátek masa ukrojený jediným pohybem. S ručně broušeným ostřím z německé oceli to není vůbec žádný...

Kód: B2-4
Carving 1
ZDARMAZDARMA
1 876 Kč

Dokonalý plátek masa ukrojený jediným pohybem. S ručně broušeným ostřím z damaškové oceli to není vůbec...

Kód: B9Z-4
Nůž na maso filetovací Swityf® Carving FK (8")
ZDARMAZDARMA
1 269 Kč

Dokonalý plátek masa ukrojený jediným pohybem. S dokonale nabroušeným ostřím z damaškové oceli to není...

Kód: FK-4
Nůž na maso filetovací Swityf® Carving GK (8")
ZDARMAZDARMA
1 498 Kč

Dokonalý plátek masa ukrojený jediným pohybem. S dokonale nabroušeným ostřím ze 72 vrstev damaškové...

Kód: GK-4
Nůž na maso filetovací Swityf® Carving OK (8")
ZDARMAZDARMA
1 420 Kč

Dokonalý plátek masa ukrojený jediným pohybem. S dokonale nabroušeným ostřím z damaškové oceli to není...

Kód: OK-4
Nůž na maso filetovací Swityf® Carving RK (8")
ZDARMAZDARMA
1 269 Kč

Dokonalý plátek masa ukrojený jediným pohybem. S dokonale nabroušeným ostřím z damaškové oceli to není...

Kód: RK-4
Schránka 19
ZDARMAZDARMA
1 241 Kč

Dokonalý plátek masa ukrojený jediným pohybem. S dokonale nabroušeným ostřím z damaškové oceli to není...

Kód: ZK-4
Chef B13R 48 nuz 1
ZDARMAZDARMA
1 592 Kč

Dokonalý plátek masa ukrojený jediným pohybem. S ručně broušeným ostřím z damaškové oceli to není vůbec...

Kód: B13R-4
Carving 1
ZDARMAZDARMA
1 466 Kč

Dokonalý plátek masa ukrojený jediným pohybem. S ručně broušeným ostřím z damaškové oceli to není vůbec...

Kód: B20-4
Carving 01
ZDARMAZDARMA
1 607 Kč

Dokonalý plátek masa ukrojený jediným pohybem. S ručně broušeným ostřím z damaškové oceli to není vůbec...

Kód: B27-4
Carving 01
ZDARMAZDARMA
1 713 Kč

Dokonalý plátek masa ukrojený jediným pohybem. S ručně broušeným ostřím z damaškové oceli to není vůbec...

Kód: B32-4
Paring B9H 4 1
ZDARMAZDARMA
1 574 Kč

Dokonalý plátek masa ukrojený jediným pohybem. S ručně broušeným ostřím z damaškové oceli to není vůbec...

Kód: B9H-4

Filetovací nůž CARVING je neocenitelnou pomůckou při filetování ryb. Použít ho však můžete i na maso třeba při přípravě chutného carpaccia. Díky jeho dlouhé, úzké a ohebné čepeli dosáhnete perfektní výsledek jednoduše a za mnohem kratší než obvykle. Je vyráběn s rovnou nebo zahnutou čepelí, s pevným nebo flexibilním povrchem čepele. Všechny filetovací nože mají ale jedno společné: jejich čepele jsou velmi tenké a pružné, což umožňuje zejména kontrolované a přesné řezy.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení