Carving nože

10 položek celkem
Carving 01
612 Kč

Dokonalý plátek masa ukrojený jediným pohybem. S ručně broušeným ostřím z německé oceli to není vůbec žádný...

Kód: B2-4
Nůž na maso filetovací Hezhen® Carving B30 (10")
ZDARMAZDARMA
2 166 Kč

Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z damaškové oceli si poradí se vším.

Kód: B30-4
Carving 1
ZDARMAZDARMA
1 876 Kč

Dokonalý plátek masa ukrojený jediným pohybem. S ručně broušeným ostřím z damaškové oceli to není vůbec...

Kód: B9Z-4
Nůž na maso filetovací Swityf® Carving OK (8")
ZDARMAZDARMA
1 420 Kč

Dokonalý plátek masa ukrojený jediným pohybem. S dokonale nabroušeným ostřím z damaškové oceli to není...

Kód: OK-4
Nůž na maso filetovací Swityf® Carving RK (8")
ZDARMAZDARMA
1 269 Kč

Dokonalý plátek masa ukrojený jediným pohybem. S dokonale nabroušeným ostřím z damaškové oceli to není...

Kód: RK-4
Schránka 19
ZDARMAZDARMA
1 241 Kč

Dokonalý plátek masa ukrojený jediným pohybem. S dokonale nabroušeným ostřím z damaškové oceli to není...

Kód: ZK-4
Carving 1
ZDARMAZDARMA
1 466 Kč

Dokonalý plátek masa ukrojený jediným pohybem. S ručně broušeným ostřím z damaškové oceli to není vůbec...

Kód: B20-4
Carving 01
ZDARMAZDARMA
1 607 Kč

Dokonalý plátek masa ukrojený jediným pohybem. S ručně broušeným ostřím z damaškové oceli to není vůbec...

Kód: B27-4
Carving 01
ZDARMAZDARMA
1 713 Kč

Dokonalý plátek masa ukrojený jediným pohybem. S ručně broušeným ostřím z damaškové oceli to není vůbec...

Kód: B32-4
Paring B9H 4 1
ZDARMAZDARMA
1 574 Kč

Dokonalý plátek masa ukrojený jediným pohybem. S ručně broušeným ostřím z damaškové oceli to není vůbec...

Kód: B9H-4

Filetovací nůž CARVING je neocenitelnou pomůckou při filetování ryb. Použít ho však můžete i na maso třeba při přípravě chutného carpaccia. Díky jeho dlouhé, úzké a ohebné čepeli dosáhnete perfektní výsledek jednoduše a za mnohem kratší než obvykle. Je vyráběn s rovnou nebo zahnutou čepelí, s pevným nebo flexibilním povrchem čepele. Všechny filetovací nože mají ale jedno společné: jejich čepele jsou velmi tenké a pružné, což umožňuje zejména kontrolované a přesné řezy.