Nůž na pečivo HEZHEN BREAD B1Z (8")

1 904 Kč 1 573,55 Kč bez DPH
Skladem (9 ks)
Gravírování
Můžeme doručit do:
16.6.2021

Profesionální nůž HezHen z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení veškerého pečiva. Jeho zubaté ostří pronikne i zcela čerstvým pečivem úplně bez problémů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zubatý, odolný, extrémně ostrý

Profesionální nůž HezHen BREAD vás okouzlí působivým designem a tou nejvyšší kvalitou. Typické zdobení damascénské oceli dává nožům krásu, výjimečnost a nenahraditelnost. Extrémně dlouhá čepel  poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. 

Nůž Bread je dokonalý při krájení veškerého pečiva. Jeho vlastnosti oceníte při krájení chleba, bílého pečiva, housek, toustů, vánočky a mnoha dalších produktů. Poradí si jak se starším pečivem, ale jeho devizou je úhledné krájení ještě teplého, z pece vytaženého, chleba a dalších pekárenských dobrot.

Bre_1

Dokonalý řez za všech okolností

Čepel u nožů Bread je o něco delší než u ostatních kuchařských nožů a vyznačuje se výrazně odlišnou geometrií. Ručně broušené hrany a mimořádná ostrost čepele zajišťují minimální únik tekutin. Zubaté ostří pronikne jakoukoli kůrkou snadno a lehce.

Kvalitní ocel 316L, do které je jádro nože vloženo, ochraňuje čepel před korozí a spolu s tradiční technikou výroby zajišťuje dlouhou životnost nože.

Bre_3

Díky ergonomické rukojeti vám nůž padne přesně do ruky

Kulatá hladká rukojeť s ozdobným proužkem je vyrobena z bezúdržbového materiálu v barvě prémiového Ebenového dřevaEbenové dřevo je extrémně tvrdé, s vysokou hustotou. Má velmi jemnou strukturu, dá se vyleštit do vysokého lesku. Eben je možné díky jeho hustotě potopit ve vodě. Dřevo nepohlcuje pachy a je odolné vůči tekutinám. 

Santoku_5

Japonské umění, preciznost a nové technologie

Nože HezHen jsou skutečnou špičkou mezi noži. Každý nůž je vyrobený ručně a může se pyšnit tím, že je to originál. Proto je možná odchylka od udávaných hodnot a parametrů nože cca ± 0,5 mm.

Nůž splňuje ty nejpřísnější normy, což potvrzuje i certifikát kvality, který je součástí luxusního dárkového balení. Nůž je vynikající volbou i jako dárek k různým příležitostem, obzvláště když na čepel necháte dotyčnému vygravírovat nějaký vzkaz.

premiove-noze

Parametry nože

Damašková ocel - někdy také jako damascénská ocel nebo damascus steel. Skládá se z velkého počtu vrstev ukovaných do sebe. Cílem této oceli je zlepšit charakteristiku nožů, stejně jako je tomu například u mečů.  Nože jsou daleko ostřejší, pevnější a odolnější. Jedno z nejvýraznějších poznávacích znamení jsou “umělecké mapy” na čepeli. Ty vznikají jednotlivým překládáním vrstev. Nejzkušenější výrobci umí vzor přizpůsobit obrazu svému a tím udělat nůž opravdu jedinečným. A my se mezi ně právem řadíme.

rozmerytabnov

Luxusní dárkové balení

Každý nůž odesíláme v luxusní dárkové krabičce. Krabička je ideální pro darování jakéhokoli nože z naší nabídky. 

TIP: Pokud budete chtít v budoucnu nůž nabrousit, můžete nám ho zaslat přímo v této dárkové krabičce. Zajistíte tím, že nůž bude během přepravy jako v bavlnce. Po nabroušení vám nůž i s krabičkou zašleme zpět. 

hezhen-krabicka

Rady a tipy na údržbu

  • Nože z damascénské oceli nikdy neumývejte v myčce na nádobí.
  • Pro zachování ostrosti nůž nedávejte mezi ostatní špinavé nádobí a ručně jej umyjte a osušte. Zabere to jen chvilku a nůž tím dostává řádnou péči.
  • Nekrájejte a nesekejte tvrdé potraviny (zmražené, kosti, staré pečivo), může dojít k vylomení ostří.
  • Nože z damaškové oceli jsou velmi křehké, proto je nepoužívejte jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
  • Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
  • Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi.

Doplňkové parametry

Kategorie: Damaškové nože
Záruka: 3 roky
Typ nože: Bread
Použití nože: chléb a pečivo
Značka: Hezhen
Délka čepele: 151 - 200 mm
Materiál nože: Damašková ocel
Materiál rukojeti: Eben
Série: HEZHEN B1Z
Štítky: kvalitní, značkové, luxusní, krásné, dárek

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: