Nůž Xinzuo® Deba S-E 180

ZDARMAZDARMA
Schránka 01
1 510 Kč 1 247,93 Kč bez DPH
Skladem (>10 ks)
Gravírování
Můžeme doručit do:
7.10.2022

Dokonale vyvážený a ručně broušený. Nůž, s kterým porcování masa i sekání drobných kostí bude hračka.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Masivní, ale dokonale vyvážený

Není toho moc, s čím by se tenhle nůž z kvalitní nerezové oceli neporadil. Sází totiž na kombinaci široké čepele, úzké špičky a hlavně dokonalého vyvážení. Díky tomu je každý řez přesný a pod vaší stoprocentní kontrolou. Délka čepele je tak akorát na takovéto domácí krájení. S ručně broušeným ostřím navíc máte jistotu, že masem i drobnými kosti projede jako po másle.

S nožem Xinzuo® Deba S-E 180:

  • naporcujete jakékoliv maso.
  • precizně vyfiletujete ryby.
  • rozseknete drůbeží a rybí kosti.
  • naporcujete ovoce i zeleninu. 

Schránka 02

Ostrost se skrývá v detailu

A to v Xinzuo® moc dobře ví. Proto je každý nůž ručně opracovaný a taky broušený. Díky tomu se vám do ruky vždy dostane originál. Skutečně ostrý originál.

Rukojeť z ebenového dřeva perfektně padne do ruky. A navíc je v podstatě bezúdržbová. Eben je totiž tvrdý, nepohlcuje pachy a nenasává vlhkost. Díky tomu vydrží i drsnější zacházení. A vždy se dá dokonale vyleštit.

Schránka 04

… a taky nerezové oceli

Navíc ne tak ledajaké. Čepel je ukovaná z tvrdé a odolná oceli 9Cr18MoV, která navíc vyniká dlouhou životností. Je houževnatá, nerezaví a výborně absorbuje nárazy. Nepřilnavost a dokonalý lesk zajišťuje závěrečné opískování. Navíc díky tepelně vakuovému zpracování je ocel (ne)skutečně odolná a pevná. Takže nůž vydrží dlouhá léta. 

Schránka 06

Pocta tradici i vynalézavosti

Manufaktura Xinzuo® má za sebou už víc než 20 let. S ničím ale nechvátají. Ví totiž, že precizní zpracování chce svůj čas. Mistrně ovládnuté řemeslo spojují s inovativními postupy a neustále posouvají možnosti. Vždy však s respektem k tradici.

A není divu. Pochází totiž z čínského Yangjiang přezdívaného „město nožů“. Po staletí se tu zkušenosti předávají z generace na generaci. Se vším, co k takovému řemeslu patří. Právě proto jsou nože Xinzuo® ručně opracované. Protože jsou mistři na svůj původ hrdí. A protože chtějí, aby místní byli naopak hrdí na ně.

Parametry nože Xinzuo® Deba S-E 180

Materiál čepele:  ocel 9Cr18MoV* 
Tvrdost oceli: 58 ± 2 rockwella
Stupeň ostrosti: 6 až 8 N
Tloušťka čepele:  5,5 mm
Materiál rukojeti: eben
Prvky rukojeti: hladká se zadním nýtem
Hmotnost: 345 g

* Složením odpovídá kvalitní německé oceli. Obsažený chrom zajišťuje pevnost, vanad řezivost a molybden je antikorozní. 

Schránka 22

Luxusní dárkové balení

Profesionální nůž Xinzuo® Deba S-E 180 si zaslouží pořádný obal. Přijde vám tak v originální dárkové krabičce. Spolu s ním dostanete i certifikát potvrzující jeho pravost a kvalitu.

TIP: Pokud budete chtít v budoucnu nůž nabrousit, zašlete nám ho zpět v původní krabici. Ta totiž nejen dobře vypadá, ale také nůž chrání. Takže se noži při přepravě nic nestane.

Schránka 07

Pro ostří pořád jako nové nůž:

  • nikdy neumývejte v myčce na nádobí.
  • nenechávejte špinavý. Po použití ho rovnou umyjte a osušte
  • nepoužívejte na extrémně tvrdé potraviny (jako jsou mražená jídla a kosti).
  • nepoužívejte k páčení a zbytečně ho neohýbejte.
  • chraňte před nárazy a pády. 
  • ukládejte na bezpečné místo. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Nerezové nože ze speciální oceli
Záruka: 3 roky
Série: XINZUO DEBA
Typ nože: Deba
Použití nože: maso, zelenina, sushi, sashimi
Značka: Xinzuo
Délka čepele: 151 - 200 mm
Materiál nože: Speciální nerezová ocel
Materiál rukojeti: Palisandr
Štítky: kvalitní, značkové, luxusní, profesionální, krásné
Broušení: jednostranné
Doporučené umístění gravíru: u rukojeti nahoře

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
J Avatar autora | 21.4.2022
Výborný nůž za tyto peníze. Tvrdost tak akorát, aby se dal ostřit, dobře drží ostří a tloušťka čepele při řezu nevadí, krájí lehce i cibuli. Robustnost nože je jeho výhodou, alespoň pro mě a na jednostranné ostří si člověk zvykne rychle (přesnost řezu vyšší než u evropské klasiky).
5
JO Avatar autora | 31.1.2022
velmi