Řeznické nože

43 položek celkem
cleaver
ZdarmaZdarma
2 465 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom HezHen z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B13Z-1
Cleaver 1
ZdarmaZdarma
779 Kč

Profesionální nůž a polosekáček v jednom HezHen z kvalitní německé oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B2-18
Cleaver 1a
835 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom HezHen z kvalitní nerezové oceli. Je vhodný pro krájení a sekání masa,...

Kód: YM3L-18
Cleaver 01
ZdarmaZdarma
2 168 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom XinZuo z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B1H-1
Cleaver 1
ZdarmaZdarma
2 298 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom XinZuo z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B1R-1
Cleaver 1
ZdarmaZdarma
2 171 Kč

Profesionální nůž a sekáček v jednom XinZuo z 67 vrstev damascénské oceli. Je vhodný pro krájení a sekání...

Kód: B20-1
Santoku B1Z 1
ZdarmaZdarma
1 592 Kč

Japonský profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je...

Kód: B1Z-3
Santoku 01
624 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z kvalitní německé oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B2-3
Santoku 02
ZdarmaZdarma
1 953 Kč

Japonský profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je...

Kód: B30-3
Santoku 1
ZdarmaZdarma
1 953 Kč

Japonský profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je...

Kód: B9Z-3
8 inch chef
ZdarmaZdarma
2 180 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je vhodný...

Kód: B13Z-210
Chef 01
ZdarmaZdarma
2 015 Kč

Profesionální nůž pro šéfkuchaře HezHen z 67 vrstev damaškové oceli. Tento král mezi noži je vhodný zejména...

Kód: B30-2
Nahoru
Další produkty

Jedná se o nože a nástroje, které nejčastěji při své práci používají řezníci. Ti potřebují sekat kosti, chrupavky a šlachy, vykošťovat neboli oddělovat maso od kosti, krájet větší kusy masa, tzv. fláky, či zpracovat velké porce v rychlém čase. Potřebují mít kvalitní a ostré nástroje, takže používají ocílku či brousek. O svoje nože řádně pečují.